poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Naiwne ofiary propagandy, czy życie w wariatkowie?

Wszyscy zapewne pamiętają, wózki w marketach i apele o wrzucanie do nich wszelkich produktów,
jako potrzebna pomoc dla walczącej Ukrainy?

Dzisiaj, czyli ponad rok od rozpoczęcia wojny,
Polska zalewana jest różnymi produktami z Ukrainy.
Drób, jaja, soki, owoce, etc.
O ogromnych ilościach pszenicy i kukurydzy każdy dobrze wie.
Oczywiście nie darmo tym razem. Tzw. oligarchy muszą zarobić.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Naiwne ofiary propagandy, czy życie w wariatkowie?

To kolejny etap resetu wg Klausa Schwaba
oraz mandarynów globalnego NWO

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!

a co ty pisowski kotłtunie masz za problem. Jeżeli ich produkty sa konkurencyjne to dlaczego ja nie mam ich kupić? Dlaczego mam kupować polskie produkty które wcale nie są lepsze a na dodatek droższe. To ,ze polski rolnik nie jest konkurencyjny to nie wina Ukrainy ale pisowskiej sitwy która rządzi i niszczy ten kraj od 8 lat. Ich rządu w postaci zawyżania i to znacznego cen energii , paliw, nawozów , dużo nowych podatków uczyniły produkcję rolną naszego rolnika niekonkurencyjną. Niech więc obniżą ceny paliw , energii , nawozów to polska produkcja rolna będzie konkurencyjna . Ale tego nie zrobią bo by pisowskie kanalie na tym straciły i nie miały na wyborcze rozdawnictwo i kupowanie głosów wyborczych. Ostatnio Obsrajtek powiedział ,ze nie obniży ceny paliw bo to by wywołało chaos w gospodarce polskiej- większej bzdury nie slyszałem . Dodam ,że te populistyczne pierd olizy w złej jakości produktów ukrainskich to pisowska propaganda . Bo wielokrotne badania sprowadzanego zboża nie wykazały żadnych odstepstw od norm europejskich - o tym się jednak głosno nie mówi.

follow me

Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co.
I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!

fakuś

Tyś jednak durniejszy od przeciętnego POyeba.

Lepsze? Co?
Owo zboże techniczne?
Poza tym, nie pojmujesz nawet sensu tematu.

ślepe ch... najpierw dwukrotnie dali PiSlamistom władzę, a teraz na nich złorzeczą...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Bamber nie zakrzyczysz oczywistych faktów. PIS od lat sam podpala a potem udaje dzielnego strażaka który gasi pożary pieniedzmi które zapierdoli ludziom cięzko pracującycm z ich pensji albo ze społecznych składem dla ludzi cięzko chorych i umierających.

follow me

Polacy powinni się cieszyć z tego że,
to nie peło-kakało jest przy władzy.

Bo ja akurat pamiętam, jak ta banda chciała karać Polaków grzywną 6000 zł za nieprzyjęcie tzw. szczepionki.
I załatwić Polakom totalny lock-down.

ja wole PO niż tych złodziei pisowskich takich jak ty którzy okradją ludzi ciezko i nieuleczalnie chorych podatkiem 20% od tego co ludzie dali im z własnej woli na leczenie. Ten sam pisowski rzad odmówił im finasowania leczenia. I tak tą ustawa rodzice którzy zebrali 9 milionów na leczenie dziecka chorego na ALS beda z tych społecznych składek oddać pisowskiej sitwie 1800000 milion osiemst tysięcy złotych na ich rozdawnictwo przedwyborcze oraz pensyjki dla siebie i swoich rodzinek.

uwaga prawie 2 miliony złotych kradną ze zbiorki dla dziecka ciezko chorego to jest prawdziwe oblicze tej pisowskiej sitwy.

follow me

Podaj mi link do konkretnej strony.
Bo pieprzeniu lewaka jakoś nie wierzę.

Pamiętam że coś tam kombinowano,
ale się wycofano.

\"- Górne limity darowizn od wielu osób wprowadzone zostały, żeby zapobiec możliwości prania pieniędzy. Istnieje bowiem ryzyko uniknięcia 75 proc. PIT od tzw. nieujawnionych dochodów poprzez deklarowanie ich otrzymania tytułem darowizn – tłumaczyło Ministerstwo Finansów.

Czytaj więcej na Prawo.pl:
https://www.prawo.pl/podatki/podatek-od-zrzutek-darowizn-i-pomocy-limity-i-zmiany,519619.html

A jak będzie z chorymi dziećmi, to się dopiero okaże.

nie udawaj głupiego !!!!!!!!!!!! Poczytaj w necie bo o ile wiem na TVN najlepszą i najbardziej obiektywną telewizję masz uczulenie

follow me

dobre nie ma co zwyczajne bandyctwo podatkowe czyli kradzież ze społecznych składek w majestacie prawa uzasadniają \"Istnieje bowiem ryzyko uniknięcia 75 proc. PIT od tzw. nieujawnionych dochodów poprzez deklarowanie ich otrzymania tytułem darowizn \"

tak się okłamuje obywateli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tzn biedni rodzice którym państwo odmówiło finasowania leku za 9 milinów zapłaca państwu 2 miliny w ramach 20 % podatku bo pisowskie państwo podejrzewa ich o \" uniknięcia 75 proc. PIT od tzw. nieujawnionych dochodów poprzez deklarowanie ich otrzymania tytułem darowizn \"

follow me

Mogę załatwić 20 tys. Haczyków na klucze model Pinokio Łgarz podajcie tylko jakie kolory byłyby najlepsze.

Towarzyszka bambusa vel aparata vel ziuta krasnaja bladź świeżutko po szkoleniu w Moskwie. Wykłady szpiega Moskwy Maciorowicza natchnęły te ruska szmatę . Moskwa kocha takie czerwone komunistyczne PiSdowskie szmaty bo one grają na ich nutę.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org