Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
mowłem ,że to sprzedajne bezideowe szmaty |
cyt z wiejskiego forum \"Jeden z lokalnych działaczy Zjednoczonej Prawicy wskazuje nam, że część rolników, choć nadal wściekła na PiS za spóźnione działania, zaczyna już nieco odpuszczać. - Na forach rolniczych coraz więcej jest opinii, że jak się na ten PiS pokrzyczy, to coś tam da i załatwi, a jak przyjdzie Tusk, to nic nie da, bo to nie jego wyborcy. \" I wszystko jasne!!!!!!! follow me ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: mowłem ,że to sprzedajne bezideowe szmaty |
fakuś Lepiej już być bezideową szmatą, aniżeli lewacką, totalną szmatą z ideologią lgbt...
|
|
@follow... - jaka idea kieruje działaniami TVN? I - jakie idee kierują działaniami TVN? Przecież TVN to żydoKomuna więc powinna popierać Kaczyńskiego a nie folksDojcza Tuska ![]() Kto nie wierzy w Boga wierzy w byle co. I dlatego niestety rządzą nami mandaryni NWO!
|
|
Jutro ma odwiedzić Łomżę marszałek Senatu Grodzki . Słyszałem , że wpuszczani będą tylko z kopertami .
|
|
Ja pamiętam kto namawiał Grono odbiorców: Publiczne Senator Ron Johnson – Przesłuchania w senacie na temat Szczepionki na COVID-19 | Napisy PL rumble.com Senator Ron Johnson – Przesłuchania w senacie na temat Szczepionki na COVID-19 | Napisy PL Podsumowanie dyskusji okrą
|
|
u was sa bardziej dyskretni to fakt robia grube przelewy na konto mocodawców bo mają oczywiście z czego . Czyli z tego co opierdolili z państwowej kasy. follow me ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |