Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Pisowska sitwa sprzedaje Ukrainie niesprawną broń |
ot chyba przykład najgorszego kurestwa jakiego się ta sitwa dopuszcza. Sprzedawać ukraińcom bron która w czasie strzelania się rozpada , broń która decyduje o przeżyciu żołnierza na polu walki. Dla mnie to zwyczajne morderstwo. Tak morderstwo bo pisowcy doskonale wiedzieli o złej jakości tej broni . poczytajcie sobie https://www.onet.pl/informacje/onetwiadomosci/karabinki-grot-miazdzacy-raport-polskich-specjalsow-po-szkoleniu-z-ukraincami/9dfjl0y,79cfc278 follow me ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Pisowska sitwa sprzedaje Ukrainie niesprawną broń |
Tylko głupi i jelenie widzą prawdę w TVNie
|
|
Ukraińscy żołnierze na froncie nie mogą się nachwalić Grota, a w TVN-nie Grot się rozpada. Cała prawda CAŁĄ DOBĘ :)
|
|
to nie w TVN grot się rozpada!! Ja wiem ,żę u pisowskiej populacji z myśleniem jest kiepsko a czytanie ze zrozumieniem totalnie leży. Jednak chyba nie trudno zrozumieć co w tym linku jest. follow me ![]()
|
|
Everything is very open and honest, and the challenges are broken down in great detail. The information is without a doubt beneficial to have. Is my website extremely successful in terms of making money? Please take a look at this: foodle
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |