czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zatrzymanie jerzego w

Brawo Ptysiek ... aleś go pojechał hahaha

J

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zatrzymanie jerzego w

Ty idiotów szukasz tutaj czy jak ??? Wszyscy wiedzą, co to jest i nie ma takich tępaków. Kliknąłem Tobie, żebyś miał uciechę.

Ludzie - gdzie jest MODERATOR FORUM ???

Oj malkontenci.
Już kiedyś to pisałem: jak nie robią - żle, jak robią - jeszcze gorzej.
Chcę przypomnieć, że w zeszłym roku przy teatrze mieli kopać pół roku, a skończyli w 2 miesiące. Poczekajmy więc kilka tygodni. Wtedy ocenimy.
A teraz zaorali? Bo pewnie coś robili pod ziemią.

Ludzie myślcie, to nie boli.

makmarc a co to jakiś wirus?

łewap to ty jeszcze niee wiesz co to jest ? heheh jej nikt sie na to raczej nie nabierze :P

J

Nie.

Nabijanie mu konta w grze.

Malachit heh no tak ale po co ma byc kilkanascie takich postow :P ale dzieki za zyczenia oi tez zyczes Wesolych Swiat :****

To nie jest żaden wirus, tylko chyba jakaś gra ala TheCrims - ale coś w tym stylu, chyba się punkty nabija itp. Ten koleś szuka naiwnych :]

gra bitefigh ja złapałem tak juz 670 osób klikajcie dalej :P

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

crazy_frog nieobiecuje ale postaram sie byc

Róża Lux

Sorry ale nie widziałem tego drugiego postu :/ Z resztą życzenia i życzliwość dla drugiego człowieka zawsze mile widziana :)

Gdy dochodzi do wypadku na oblodzonej drodze, gdy ktoś wymusił pierwszeństwo lub stracił panowanie nad samochodem po wjechaniu w głęboką kałużę wody, przyczyny zdarzenia najczęściej są jasne.

Jednak policyjne statystyki dowodzą, że do największej liczby wypadków dochodzi w miesiącach letnich, a więc bardzo często przy dobrej pogodzie, suchej jezdni i doskonałej widoczności.

Miesiące letnie nie są wcale bezpieczniejsze od zimowych, bo co nam może zdarzyć się przy dobrej słonecznej pogodzie i na prostym odcinku drogi. Czycha jednak na nas wiele przykrych niespodzianek. O tym link poniżej:

http://motoryzacja.interia.pl/news?inf=736985

mieczkos997 jak cale twoje zycie to policja to walnij sie w lep tylko czyms ciezkim policja ejst potrzebana ale powinna znac nie tylko swoje prawa ale obowiazki wydaje m isie ze nie maja obowiazkuzabijac chlopaka ktory szedl na manifestacji przemysl to

J

Na co mamy uważać?
Pozdrowiam!

Jeśli 5566 był 2rzędówką to tego wcale nie widać bo zrobiłeś zdjęcie z przodu gdzie jest 1R. W przypadku 2R zawsze łapiemy je tak by wyraźnie było widać że to 2rzędówka. Ale tak jak napisałem w mailu-na forum masz rozpisane zasady łapania blach czarnych blach '76 i LMF 5566 choć nawet ciekawy to nie pasuje do żadnej kategorii.
Wyjątek to blachy LO* które łapiemy wszystkie bo są to najstarsze łomżyńskie okazy.

Ale dzięki za chęci i napęd do łapania blach :)

czesc mam takie pytanko czy wiecie gdzie mozna kupic w Łomży reduktor tankowania LPG na system angielski. niedługo wybieram sie do Anglii.

Tylko ile przekleństw poleciało w twoją stronę to pewnie nie wiesz??? Oj wampirze , wampirze.

na allegro bezproblemowo dostaniesz

Widocznie nieuważnie ją oglądasz(dziecko reklamy).A skoro wiesz Ptysiu skąd to się wzięło to nie dziwota, bo świerzo po bierzmowaniu jesteś i powinieneś wiedzieć takie rzeczy.

ja słyszałem ze są takie obrączki ze na nich są dziesiątki różańca i ze to wygląda jak obraczka ale nie wiem czy to taka

Dostał w prezencie od Ojca Dyrektora...

Zbych

Autor: OT (---.lomza.mm.pl)
Data: 16-04-06 09:31
Temu panu już dziękujemy , niech sobie leczy emerytów i rolników , a w Szpitalu niech odda miejsce młodym , ambitnym , którzy chcą się specjalizować , zakładać tu rodziny i tu żyć.
i tu strajkować.

Ot, jeżeli był taki temat to podaj mnie namiary. Niektóre tematy powtarzają się po kilkakrotnie w krótkim odstępie czasu i jakoś nikt nie robi problemu. Ugryzła Ciebie krytyka ojca Rydzyka? Wiesz Ot, komu jak komu ale mnie stare kotlety i jeszcze do tego odgrzewane smakują. Polecam i Tobie. Pychota. Wesołych Świąt!

Pozdrowienia.

Róża Lux

Mam do was pytanie czy możecie napisać tu adres strony na której można robić takie obrazki z własnymi podpisami.
Niżej zamieszczam takie jedno foto.
Ps. i nie piszcie mi ze w paint to mam se zrobić.

Gdzie w Łomzy naprawiają aparaty cyfrowe ?

Doktor Minda nie jest osamotniony w leczeniu za friko

Ukarany, bo pracuje za dużo, i to w dodatku za darmo - emerytowany lekarz z Kłobucka pod Częstochową został pisemnie upomniany, bo za dużo czasu poświęcał chorym. Choć jego umowa przewidywała pracę tylko przez godzinę, leczył pacjentów niemal jak lekarz na etacie.
Stanisław Lewandowski przyjął prawie tysiąc pacjentów - przy czym lekarz na etacie miał półtora tysiąca wizyt. Emerytowany lekarz mówi, że w przychodni spędza po około 5 godzin, choć pensję dostaje tylko za godzinę.

To jest lekarz starej daty który dotrzymuje przysięgi Hipokratesa ne bacząc na wynagrodzenie przyjmuje chorych do ostatniego pacjenta.
Ot, pokaż mnie młodego lekarza który będzie pracował z takim poświęceniem.

http://fakty.interia.pl/news?inf=739249

Pozdrowienia.

Cos na poprawe :)

Przyjazn miedzy kobietami:
pewnego dnia kobieta nie wrocila na noc do domu.
nastepnego dnia powiedziala ze spala u przyjaciolki.
maz zadzwonil do 10 jej najlepszych przyjaciolek ....zadna nie
potwierdzila
Przyjazn miedzy mezczyznami:
pewnego dnia maz nie wrocil do domu na noc
nastepnego dnia powiedzial ze spal u kolegi
zona zadzwonila do 10 jego najlepszych przyjaciol.
8 potwiedzilo ze spal a 2 ze jeszcze jest

hehe dobre dobre

hahahahaha tylko wezcie pistolety na wode :D

Lepiej ne otwieraj :)

Zbych

Mt10, 2-4
"A oto imiona dwunastu apostołów: pierwszy Szymon, zwany Piotrem, i brat jego Andrzej, potem Jakub, syn Zebedeusza, i brat jego Jan, Filip i Bartłomiej, Tomasz i celnik Mateusz, Jakub, syn Alfeusza, i Tadeusz, Szymon Gorliwy i Judasz Iskariota, ten, który Go zdradził."

Mt26, 14-16
"Wtedy jeden z Dwunastu, imieniem Judasz Iskariota, udał się do arcykapłanów i rzekł: «Co chcecie mi dać, a ja wam Go wydam». A oni wyznaczyli mu trzydzieści srebrników. Odtąd szukał sposobności, żeby Go wydać."

Mt26, 24-25
"Wprawdzie Syn Człowieczy odchodzi, jak o Nim jest napisane, lecz biada temu człowiekowi, przez którego Syn Człowieczy będzie wydany. Byłoby lepiej dla tego człowieka, gdyby się nie narodził». Wtedy Judasz, który Go miał zdradzić, rzekł: «Czy nie ja, Rabbi?» Odpowiedział mu: «Tak jest, ty»."

Mt26, 47-50
"Gdy On jeszcze mówił, oto nadszedł Judasz, jeden z Dwunastu, a z nim wielka zgraja z mieczami i kijami, od arcykapłanów i starszych ludu. Zdrajca zaś dał im taki znak: «Ten, którego pocałuję, to On; Jego pochwyćcie!». Zaraz też przystąpił do Jezusa, mówiąc: «Witaj Rabbi!», i pocałował Go. A Jezus rzekł do niego: «Przyjacielu, po coś przyszedł?» Wtedy podeszli, rzucili się na Jezusa i pochwycili Go."

Mt27, 3-5
"Wtedy Judasz, który Go wydał, widząc, że Go skazano, opamiętał się, zwrócił trzydzieści srebrników arcykapłanom i starszym i rzekł: «Zgrzeszyłem, wydawszy krew niewinną». Lecz oni odparli: «Co nas to obchodzi? To twoja sprawa». Rzuciwszy srebrniki ku przybytkowi, oddalił się, potem poszedł i powiesił się."

Mk3, 13-19
"Potem wyszedł na górę i przywołał do siebie tych, których sam chciał, a oni przyszli do Niego. I ustanowił Dwunastu, aby Mu towarzyszyli, by mógł wysyłać ich na głoszenie nauki, i by mieli władzę wypędzać złe duchy. Ustanowił więc Dwunastu: Szymona, któremu nadał imię Piotr; dalej Jakuba, syna Zebedeusza, i Jana, brata Jakuba, którym nadał przydomek Boanerges5, to znaczy synowie gromu; dalej Andrzeja, Filipa, Bartłomieja, Mateusza, Tomasza, Jakuba, syna Alfeusza, Tadeusza, Szymona Gorliwego i Judasza Iskariotę, który właśnie Go wydał."

Mk14, 10-11
"Wtedy Judasz Iskariota, jeden z Dwunastu, poszedł do arcykapłanów, aby im Go wydać. Gdy to usłyszeli, ucieszyli się i przyrzekli dać mu pieniądze. Odtąd szukał dogodnej sposobności, jak by Go wydać. "

Mk14, 43-45
"I zaraz, gdy On jeszcze mówił, zjawił się Judasz, jeden z Dwunastu, a z nim zgraja z mieczami i kijami wysłana przez arcykapłanów, uczonych w Piśmie i starszych. A zdrajca dał im taki znak: «Ten, którego pocałuję, to On; chwyćcie Go i prowadźcie ostrożnie!». Skoro tylko przyszedł, przystąpił do Jezusa i rzekł: «Rabbi!», i pocałował Go."

Łk6, 13-16
"Z nastaniem dnia przywołał swoich uczniów i wybrał spośród nich dwunastu, których też nazwał apostołami: Szymona, którego nazwał Piotrem; i brata jego, Andrzeja; Jakuba i Jana; Filipa i Bartłomieja; Mateusza i Tomasza; Jakuba, syna Alfeusza, i Szymona z przydomkiem Gorliwy; Judę, syna Jakuba, i Judasza Iskariotę, który stał się zdrajcą."

Łk22, 2-6
"Arcykapłani i uczeni w Piśmie szukali sposobu, jak by Go zabić, gdyż bali się ludu. Wtedy szatan wszedł w Judasza, zwanego Iskariotą, który był jednym z Dwunastu. Poszedł więc i umówił się z arcykapłanami i dowódcami straży, jak ma im Go wydać. Ucieszyli się i ułożyli się z nim, że dadzą mu pieniądze. On zgodził się i szukał sposobności, żeby im Go wydać bez wiedzy tłumu. "

Łk22, 47-48
"Gdy On jeszcze mówił, oto zjawił się tłum. A jeden z Dwunastu, imieniem Judasz, szedł na ich czele i zbliżył się do Jezusa, aby Go pocałować. Jezus mu rzekł: «Judaszu, pocałunkiem wydajesz Syna Człowieczego?»"

J6, 70-71
" Na to rzekł do nich Jezus: «Czyż nie wybrałem was dwunastu? A jeden z was jest diabłem». Mówił zaś o Judaszu, synu Szymona Iskarioty. Ten bowiem - jeden z Dwunastu - miał Go wydać."

J13, 2-4
"W czasie wieczerzy, gdy diabeł już nakłonił serce Judasza Iskarioty syna Szymona, aby Go wydać, wiedząc, że Ojciec dał Mu wszystko w ręce oraz że od Boga wyszedł i do Boga idzie, wstał od wieczerzy i złożył szaty."

J13, 21-27
"To powiedziawszy Jezus doznał głębokiego wzruszenia i tak oświadczył: «Zaprawdę, zaprawdę, powiadam wam: Jeden z was Mnie zdradzi». Spoglądali uczniowie jeden na drugiego niepewni, o kim mówi. Jeden z uczniów Jego - ten, którego Jezus miłował - spoczywał na Jego piersi. Jemu to dał znak Szymon Piotr i rzekł do niego: «Kto to jest? O kim mówi?» Ten oparł się zaraz na piersi Jezusa i rzekł do Niego: «Panie, kto to jest?» Jezus odparł: «To ten, dla którego umaczam kawałek [chleba], i podam mu». Umoczywszy więc kawałek [chleba], wziął i podał Judaszowi, synowi Szymona Iskarioty. A po spożyciu kawałka [chleba] wszedł w niego szatan. Jezus zaś rzekł do niego: «Co chcesz czynić, czyń prędzej!». Nikt jednak z biesiadników nie rozumiał, dlaczego mu to powiedział."

J18, 1-5
"Także i Judasz, który Go wydał, znał to miejsce, bo Jezus i uczniowie Jego często się tam gromadzili. Judasz, otrzymawszy kohortę oraz strażników od arcykapłanów i faryzeuszów, przybył tam z latarniami, pochodniami i bronią. A Jezus wiedząc o wszystkim, co miało na Niego przyjść, wyszedł naprzeciw i rzekł do nich: «Kogo szukacie?» Odpowiedzieli Mu: «Jezusa z Nazaretu». Rzekł do nich Jezus: «Ja jestem». Również i Judasz, który Go wydał, stał między nimi. "

Dz1, 16-17
"«Bracia, musiało wypełnić się słowo Pisma, które Duch Święty zapowiedział przez usta Dawida o Judaszu. On to wskazał drogę tym, którzy pojmali Jezusa, bo on zaliczał się do nas i miał udział w naszym posługiwaniu. Za pieniądze, niegodziwie zdobyte, nabył ziemię i spadłszy głową na dół, pękł na pół i wypłynęły wszystkie jego wnętrzności."

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

Mieczkosc997, ani Ty mnie nie przekonasz do swoich poglądów, ani ja Ciebie do swoich, ani nawet takiego zamiaru nie mam. Ale nie ukrywaj, że do prewencji biorą psychopatów, którzy mają problemy ze sobą i w każdej możliwej sytuacji starają się wyżyć na kim mogą. W innych wydziałach nie jest lepiej. Trafiają się uczciwi, to fakt, ale trafiają się również tacy, którzy wykorzystują swoją pozycję i szkodzą wizerunkowi policji. Wierz mi, moi rodzice kilka/kilkanaście lat temu mieli skradziony samochód i policjant na komendzie powiedział: „trudno, takie rzeczy się zdarzają, wątpię abyśmy go odnaleźli, w końcu to tylko polonez.”. To jak nazwiesz takiego policjanta? A jeżeli jeszcze potem, parę lat później, przypadkiem dostaniesz pałą za nic, to jaki obywatel może mieć stosunek do policji? Ja z własnego doświadczenia wiem, że policjanci nie są święci, nie bronią prawa, tylko je naginają, a w spotkaniu z kibicami prowokują i starają się leczyć swoje kompleksy. Nie wszyscy co prawda, ale Ci prawdziwi policjanci nie potrafią poradzić sobie z tymi kutasami co wykorzystują to, że chodzą w niebieskich mundurach, dlatego jedne wielkie
[b}CHWDP
A co do powyższego artykułu, to są jakieś porachunki gangsterskie a nie kibicowskie. Gazeta dla sensacji naciągnęła fakty!
Z mojej strony koniec w tym temacie!

ze 125 punktami nie dostaniesz sie do ILO prog min to 136pkt

Powiem tak, na studiach informatycznych potrzebna jest matma wiec na tym trzeba sie skupic, tego co nauczysz sie na infie w liceum w 85 %nie wykorzystasz na studiach. W 3lo znajomy jedzie na rozszerzonej (mat) i na poziom nie narzeka.

Może do mechanika ale tam bardziej do technikum

344 wypadki, 34 osoby zabite i 515 rannych - to bilans wydłużonego świątecznego weekendu na polskich drogach. Zatrzymano blisko 2 tys. nietrzeźwych kierowców. Policja ocenia jednak, że tegoroczne Święta Wielkanocne minęły dość spokojnie.
Około 2 tysięcy pijanych kierowców złapała policja w świąteczny weekend, nie obeszło się też bez wypadków, było ich 344 w wyniku których zginęło 34 osoby i 515 zastało rannych. W/g policji i tak te świeta minęły dość spokojnie.

To są skutki zbyt dużej prędkości.

http://wiadomosci.wp.pl/kat,1348,wid,8273135,wiadomosc.html

Pozdrowienia

..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.

NA YOGE TOBIE NIE PODAM NAMIARÓW ALE ZAPRASZAM CIEBIE NA AIKIDO MYSLE ZE JEST PRAKTYCZNIEJSZE OD YOGI POZDRO :) PAWEL OCZYWISCIE DO SZKOLY PODSTAWOWEJ NR 10 W PONIEDZIALKI I CZWARTKI NA 18 30

autochton - na zdjęciu widać budowę budynku przy ul Konstytucji 3 Maja 8 :) Tuż przed nim (wyjeżdżona ścieżka) - zalążek obecnej Alei Piłsudskiego :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org