Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Magistrackie wróble doniosły... |
link Zbych
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Magistrackie wróble doniosły... |
hehehe, nie wygladam na polaka ? a jak wyglada polak ? powiedz mi jak rasa polska powinna wygladac ? wydaje mi sie ze chyba mnie z kims mylisz :D i raczej to nie mnie widujesz. a co do psychozy to calkiem mozliwe, mam wstret do MW, faszystow, rasistow homofobow i ciemnoty i mozna by to nazwac psychoza, ale jak narazie was nie wybijam wiec mysle ze jest ze mna jak narazie wporzadku. wkur.... mnie wasz pozorny wizerunek POLAKOW. aha i utwierdzasz mnie w jednej rzeczy ale nie bede cie obrazal...nie na tym to polega. ah i co do polemiki na stronie mw to mysle ze mamy tak odmienne poglady ze nie ma to sensu, wszedlem zeby poczytac, no i tyle. gratuluje tez inteligentnej wypowiedzi cycq. pozdrawiam
|
|
do macka "Demokracja nie powinna iść tak daleko, żeby w rodzinie większością głosów decydować, kto jest ojcem." czasem ojciec nie domaga na umysle albo jest agresywny dla rodziny i wtedy trzeba glosowac czy potrzebny jest taki ojciec tak samo wbrew opinii wielu ludzi, moze nawet wiekszosci spoleczenstwa, nalezy zwiekszyc naklady na ochrone zdrowia. dla dobra spoleczenstwa wlasnie. bo ono najwyrazniej choruje na ciezka chorobe, ktora zwie sie SOCJALIZM (jednak nie wszyscy mamy rowne zoladki jak mowi wielu oszolomow)
|
|
Dzięki za informacje. A czy ktoś może posiada fotografie nagrania video czy cos w tym stylu? Z góry dzięki -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
takich ksiazek jest sporo ale w wiekszosci wydanych wiele lat
|
|
ptysiu coś napisze. To będzie bestseller. DiDi
|
|
no jejku juz dtrugi dzien o tym w radio bebnia , nic sie ciekawszego nie wydazylo ??
|
|
audio bullis !!!!!!!!!!!!!!! Moonbotica - Bulldog Beats damien j carter -what world club_mix Nina Simone - Sinnerman (Felix Da Housecat's Heavenly House Mix) Electrik-Steve Angello Remix no i fat boy slim "freake people" ...and it's alll folks !!!!!!!!!! Róża Lux
|
|
i w takich momentach ciezko byc dumnmym ze sie jest polakiem..... a ciemnota niech dalej daje kase na radio oszolomow i wierzy w brednie... pozdrawiam
|
|
Będę tam... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
polecam archiwalny juz artyul "2.5 zl czy tysiac razy wiecej przez najblizsze 18 lat " z "nie" rodzice to osoby ktore wybraly te 2 opcje i ciezko pracuja na to by wyzywic pociechy
|
|
Heheheeehehehee! Przestań! Mówie Ci zacznij grać w CS! A tak woogle co oznacza nazwa WOJOWNICY ZAKARUM?
|
|
ŁKS ŁOMŻA - RUCH WYSOKIE MAZOWIECKIE 2 : 0 Lesisz 35' Marczak 43' ŁKS BRAWO !!!!!!! BRAWO ŁKS !!!!!!!
|
|
ić skajster sie zamknij !!
|
|
|
wygralismy i jest spoko :) brawo dla B'99 za "uwage" :) i dla E'03 za oprawe POZDRO DLA WSZYSTKICH W MIARE KUMATYCH FANATYKOW :)) A W ŚRODĘ DO ZAMBROWA - WSZYSCYYYYYYYYYYYYYY POKAŻMY KTO TU RZĄDZI!!!!!!!!
|
|
Czy któryś z Was zna z jeden tytuł o Łomży i Ziemi Łomżyńskiej. Gdybyście znali to na pewno byście coś podali. U Was każdy temat dobry jest do naigrywania się z Ptysia. Czesław publikuje na łamach forum fragmenty pewnego wydania o Łomży i Ziemi Łomżyńskiej, jest to bardzo obszerne wydanie Łomżyńskiego Towarzystwa Naukowego im. Wagów pod tytułem "Studia Łomżyńskie". Mogę podać Tobie tytuły kilku książek, o ile Ciebie interesują. Najlepiej odwiedzić księgarnię na ul. róg Sadowej i Dwornej lub ŁTN im. Wagów na ul. Długiej. Pozdrowienia.
|
|
Do"moherowych beretów"- płaćta dalej....
|
|
A czy nie wiecie czyja jest ta niby wyrocznia prawdy Gazeta Wyborcza w którą tak bardzo wierzycie i każde jej słowo za pewnik uważacie? Czy nie jest to zemsta za słowa prawdy z wypowiedzi pana Michalkiewicza? Myśleć - myśleć proszę państwa, nawet smerfy w dobranocce to mówią. Tylko gęsi bezmyślnie naśladują swe gęganie.
|
|
http://artpad.art.com/?ixfaboainek ;-))
|
|
hah ja bym wpadł ale simsonka robie dopiero:P
|
|
o tych piniazkach nietylko gazeta wyborcza pisala :) niewiem czy kazdy widzial a powinien :) reklame z majewskiego na tvn o master cardzie rydzyka warto zobaczyc :) no i nietylko : http://skutkiprzedawkowaniaradiamaryja.patrz.pl/ ten link na forum juz byl ale nieszkodi jeszcze raz umiejscic :) http://gamefactor.pl/forum/vihttp://www.maxior.pl/?p=index&id=12402&8ewtopic.php?p=1682#1682 to jest dobre :) Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
cycq- wyrazenie, ktorego uzyl ptys nie jest niepoprawne, ale twoje tez sa na miejscu
|
|
cycq odnosze wrazenie, ze jakbys ty sie puscil, to by ci ulzylo, i nam wszystkim przy okazji a wiec powodzenia
|
|
płacisz wtedy 10 złjak pokażesz im bilet w ciagu bodajże 3 dni apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Az niemozna na to patrzeć :( szkoda mi tych ludzi
|
|
KiLeR bardzo śmieszne
|
|
Po kiego wałą te rondo w tym miejscu ? kase tylko wydawać ?
|
|
Bardzo często przechodze obok tego słupu Ps. zobaczccie w poblizu jaka małą kapliczka Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
"tylko dlaczego z ul.Browarnej można wyjechać tylko w prawo, czyli na Ostrołękę (i dlaczego nie ma o tym wzmianki na stronie U.M" Jestem ciekaw, tylko w którym miejscu według drogowców osoby chcące sie dostać do centrum miasta powinny zawracać ...
|
|
Z Oś. Maria można dojechać do centrum ul. chyba Bawełnianą(równoległą do Browarnej) ale autem z"wysokim zawieszeniem" i jeśli nie pada deszcz , zanim rozkopano skrzyżowanie W.Polskiego z Poznańską można było pomyśleć o poprawieniu tego wyjazdu
|
|
Takie słupy na 100% mają zbrojenie z drutu wiec nie złamie się ;-)
|
|
Cytuję: troska o zdrowie chorych będzie moim pierwszym obowiązkiem i tak powinno byc apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
|
hehe kobiety do wziecia...
|
|
psilocyber _ chcialabym , ale to nierealne wiec poco czas trcisz na wizjach , postawa pana doktora uswiadamia ze sa inne niz kasa cele dla czlowieka a w szczegolnosci dla lekaza , jednym z tych celow jest samorealizacja praca na rzecz innych zdrowie i zycie innych ludzi a w koncu ich usmiech
|
|
Treść jest ukryta
|
|
ZDIĘCIA WYKONAŁEM DNIA DZISIEJSZEGO (09.04.2006) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
--> 1972 Ale zaszumione zdjęcie ... telefonem robiłeś ?
|
|
Nikt nikomu wyboru zawodu nie nakazuje. Ja nie mam ochoty zostać nauczycielem ponieważ nie mam do tego zajęcia predyspozycji. Gdybym źle się czuł w wykonywaniu swojego zawodu po prostu bym robił coś innego. Jeśli nauczyciel mówi, że jego zajęcie byłoby wspaniałe żeby nie uczniowie, to chyba należy zweryfikować sens pracy w szkole. Po za tym znam nauczycieli którzy szacunku do siebie nie wymagają, po porstu wkładają dużo serca w swój zawód i tym właśnie wzbudzają szacunek u swoich uczniów
|
|
ktoś się pyta - dlaczego do września? - a dlatego, że jadąc tamtędy dzisiaj nie widziałem żadnego robotnika tylko jednego Ptysia cykającego fotki, ale to za mało żeby przyspieszyć pracę
|
|
a ktos z obecnych skonczyl nasza highschool w 96
|
|
Wzajemnie TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
jednym słowem: KAT! :D
|
|
peter o takie cos powiesz ? jak to zrobić ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |