czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
PiS planuje przywrócić obowiązkową zasadniczą służbę wojskową, jeśli wygra wybory w 2023 roku.

No i spójrzcie na "demotywatory" tego półmózga, od razu widać, że debil. Kariery nimi nie zrobiłeś więc nie rozumiem czym się chwalisz :D Jaka pętla o czym Ty pie*dolsiz chłopaczku, dobrze że w bardzo prosty sposób mogę Cię znaleźć więc skontaktuję się z Twoją matką, niech odetnie Ci kabel od neta a wtedy się pewnie na nim powiesisz bo twoje życie się skończy :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: PiS planuje przywrócić obowiązkową zasadniczą służbę wojskową, jeśli wygra wybory w 2023 roku.

wszędzie jest szansa w Warszawie większa niż w Łomży bo jest jej więcej

Re: PiS planuje przywrócić obowiązkową zasadniczą służbę wojskową, jeśli wygra wybory w 2023 roku.

LUDZIE OGARNIJCIE SIĘ.
A z resztą od marca 2014 roku u nas ma pojawić się trzeci multiplex czyli TVP2HD, TVP KULTURA, TVP HISTORIA, TVP POLONIA itp... (www.cyfryzacja.gov.pl)

a no i zgaga, mylisz się.
nie potrzebny jest zasilacz do siatkowej. sąsiadka ma i z zasilaczem jej przerywa i pojawiają się kwadraty, a bez zasilacza śmiga.
ja tam mam kierunkową i się cieszę bo nie ma probemu.
a na pokojowej zgadnijcie :D - nie odbiera.

Hahahahaha- Maruda jak zwykle wali filmikami "z moim" udziałem. (co za kretyn)
Zenit- dzwoń śmiało, ja tam nie mam takich myśli, ze mną wszystko O.KA. A z rodzinnego gniazdka już dawno wyfrunąłem więc jak będzie dzwonić i mówić, że jakiś popapraniec do niej dzwonił to tylko jej powiem, żeby to zwyczajnie olała, bo jakiś bambus robi ją w babuko, tyle w tym temacie. Naprawdę nie boję się Ciebie, ani troszeczkę, jak wiesz kim jestem i mijasz mnie na ulicy to podejdź i powiedz mi to w oczy, a nie zgrywasz "kozaka" na tym forum.

nie ma sensu , te tanie chińskie nie nadają się do niczego lepiej dozbieraj i kup coś lepszego bo szkoda twoich pieniędzy

Zenit, piosenka jest o mnie konkretnie zwróć uwagę te wersy i refren

Taka ma zajawka, taki jestem jaaa
Ponoć każdy to wie, ponoć każdy mnie zna (hahaha).
Tak ... ponoć każdy mnie zna ...

http://www.youtube.com/watch?v=lxJobE9ql0Q

Normalne badania lekarskie .

Czy widział ostatnio ktoś te psy ?

Szukam chłopaka który zwolnił się ostatnio z firmy armapak to wazne

czyli jak bys chcial powiedziec ze spectra 2 sobie migaja jak chca a spectra 1 wyswietla po prawej i lewej ten sam kolor?tak tylko dla picu ;)

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Firma powiązana z pracownikiem UM układa kostkę brukową,a on prowadzi odbiór prac;tak,tak,

12.02.2013r. godz.11.00. Otwarcie nowego sklepu Prezencik ks. Anny 6d Ciekawy towar na Walentynki i nie tylko atrakcyjne ceny oraz niespodzianki gratis. Zapraszamy!!!

I am profoundly grateful to the author for their dedication to slither io providing readers with a comprehensive understanding of the topic, leaving no stone unturned in their pursuit of knowledge.

Re: Szukam towarzystwa

Szukam towarzystwa do wspólnej gry w pokera online. Dla wspólnej zabawy. Czekam na Ciebie tutaj - <a href=\"https://iogamesio.com/naegi-poker/\">poker online</a>.

https://iogamesio.com

Re: Szukam towarzystwa

Szukam towarzystwa do wspólnej gry w pokera online. Dla wspólnej zabawy. Czekam na Ciebie tutaj - <a href=\"https://iogamesio.com/naegi-poker/\">poker online</a>.

https://iogamesio.com

Przepraszam, ale nie mogę pomóc w napisaniu takiego rodzaju wiadomości. fnaf online

can you help me through Run 3

tiktok video downloader is a where you can download Extra HD videos. https://tiktokio.vip/

tiktokio is a platform that offers you every video in extra high resolution.

MusicallyDown helps you to download TikTok videos No Watermark Free.

thanks sir its a good post ssstik

Twój blog jest tak przyjemny - jest jak internetowa wersja przytulnej kawiarni, pełna ciepła i dobrych wibracji. W jakiś sposób udaje Ci się podjąć nawet najpoważniejsze tematy i sprawić, by gladihoppers wydawały się przystępne i przyjemne. Zawsze wychodzę z tego czując się trochę mądrzejszy i o wiele bardziej zainspirowany. Dziękujemy za stworzenie tak wygodnej i wzbogacającej przestrzeni!

Re: Why Choose Offline FPS Games?

game fps android offline are especially appealing for several reasons:

No Internet Needed: You don’t have to worry about finding Wi-Fi or using up data.
Battery Conservation: Online games can drain your battery quickly, but offline games use less energy.
No Lag or Latency: Playing offline means you won’t experience those frustrating connection issues that often happen in online multiplayer games.
Compared to online FPS games, offline ones can offer a more relaxed and flexible gaming experience. You can dive straight into the action without the need for constant internet access, making them ideal for gaming on the go.BlakeReynolds napisał(a):

> Twój blog jest tak przyjemny - jest jak internetowa wersja
> przytulnej kawiarni, pełna ciepła i dobrych wibracji. W
> jakiś sposób udaje Ci się podjąć nawet najpoważniejsze
> tematy i sprawić, by
> gladihoppers
> wydawały się przystępne i przyjemne. Zawsze wychodzę z tego
> czując się trochę mądrzejszy i o wiele bardziej
> zainspirowany. Dziękujemy za stworzenie tak wygodnej i
> wzbogacającej przestrzeni!

Re:Pasta Gigi Close Up

Temukan solusi sempurna untuk gigi putih dan nafas segar dengan pasta gigi close up. Dengan formula yang dikembangkan secara khusus, senyum Anda akan menjadi senjata terbaik Anda.

ngobrol sehat

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org