Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POsługa duppasterska |
posejdon jaka elektryka w tdi roznica miedzy silnikiem 90 a 110 km jest taka ze 110 ma turbine o wiekszej srednicy i pompe ze zmienna geometria lopatek pompy a 130 km jest na pompowtryskach a czipy z alegro to w swoim nissanie stosuj a to ze mercedes ma lamcuch a skoda popychacze olejowe to normalne a nic nie jest wieczne tak samo lancuch czy popychacze ktore po przebiegu 200tys trzeba wymieniac bo klekocza jak stary diesel Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POsługa duppasterska |
Czy mógłby mi ktoś podpowiedzieć gdzie niedaleko można się wybrać na narty, wyłączając Rybno?
|
|
witam ja juz czekam na odbiór ponad 2 tygodnie i jeszcze nie ma a opłata za odbiór to 85 zł na egzamin czeka sie ok 1 miesiaca z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
ja rowniez
|
|
Denzeli2 to ten właściciel kebabowni który tu tak nachalnie się reklamował?
|
|
Sam, jesteś idiota.
|
|
do lasu na pagurek,tylko uwazaj na drzewa bo ten glupi leb se rozwalisz.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dziwne bo ja mam z Vectry jako regionalną TVP Białystok,może ty gdzieś na wsi pod Ostrołęką mieszkasz?
|
|
lub komórke bo troche szkoda przepić.
|
|
u mnie śledziowo z dvb-t,ale antena na świętego skierowana
|
|
ojców z torunia reszta sie zgadza:)
|
|
przeczytałem jego posty,teraz już jestem pewien ,to < wdzięczny klient> Imię (nazwa) użytkownika: Denzeli2 Posty: 14 Imię: Grzegorz WSZYSTKIE dotyczą kebabowni niby egipskiej
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |