środa, 30 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Medialna szopka TVPis.

http://www.youtube.com/watch?v=Fk1OUk5Ftb8

follow me

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Medialna szopka TVPis.

No i zapomniałem jak się wkleja :)

http://www.youtube.com/watch?v=Fk1OUk5Ftb8

follow me

Na pewno nie rób w salonie na ul poznańskiej.
Jedynym ratunkiem na zniszczone włosy po trwałej jest serum z jedwabiu.

miasto łomża nie jest chyba dość rozrywkowym miastem, a duże grono starszych ludzi siedzi w domu ze wzgledu na radio maryja lub z braku odpowiedniego lokalu. Mysle ze takie wieczorki zapoznawcze i dancingi moglyby zostac uznane, porownujac KRĄG w białymstoku

a ja Strzalińskiego polecam ponieważ sam się przekonałam ,że dobrze wyrywa i nie ma potem żadnych komplikacji.

Ci co słuchaja radia maryja nie pójdą do KRĘGU ale fajny pomysł tylko czy to by sie udałow Łomży?

Jak wspomniałam mam konto w Alior Sync i nie narzekam :) Konto darmowe, karta też, wypłaty ze wszystkich bankomatów darmowe. Do tego 5% cashbacku za zakupy w internecie jeśli spełni się któryś z 3 warunków.
Jedyny minus to tylko 10 przelewów natychmiastowych w miesiącu, każdy następny płatny 5 zł. Jak robisz zwykły przelew to możesz wybrać czy to przelew natychmiastowy czy zwykły, ale jak robisz zakupy przez neta i płacisz np. przez PayU to nie możesz zmienić na przelew zwykły, sam wstawia się natychmiastowy, więc tak de facto masz 10 płatności internetowych za darmo w miesiącu, każdy następny płatny 5 zł.
Poza tym konto jak najbardziej ok.

Jak ktoś ma ochotę bardziej patrzeć jak słuchać to proponuję obejrzeć, lecz nie brać z niego przykładu, bo świąteczna promocja na telewizory minęła. http://www.youtube.com/watch?v=gvsWrXTLhfU

follow me

zezowate_szczescie przykro mi że nie wyszło Ci w życiu, i jedyne co w życiu robisz to denerwowanie ludzi i zaśmiecanie forum swoimi beznadziejnymi wpisami, bo nie można tego nazwać wypowiedziami. Proponuje żebyś może przygarną tego psa, może polubi takiego nieudacznika jak ty bo jest naprawdę ufny, tylko nie zapomnij uwiązać sobie kawała kiełbasy do szyi. Mimo twojego zezowatego_szczescia życzę powodzenia

hahaha to już ujawnił się fachowiec;) ...ale nie będę "rekalamował" Pana, który nazywa tu piszących forumowiczów miernotami...bo straciłby tych klientów którzy JESZCZE do niego przyjeżdżają ... hahaha FACHOWIEC- mechanik ....dobre... i wierzcie mi reklama nie byłaby z domysłów już tylko z doświadczenia hahaha....

Mają tam piwo z Ambera i takich tam ...

follow me

pewnie do "anglii" po chleb

Jutro w Pikoterii o 20 muzyka na żywo.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org