piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Kuria chce sprawdzić, czy 12-latek lubił być molestowany przez księdza, bo był gejem

Jest cechą głupo­ty dos­trze­gać błędy in­nych, a za­pomi­nać o swoich.
(Cyceron)

Praw­dzi­wym błędem jest błąd po­pełnić i nie nap­ra­wić go.
(Konfucjusz)

Przes­tańcie na­zywać błędem to, co jest prze­ciwieństwem waszej praw­dy, a prawdą to, co jest prze­ciwieństwem błędu.
(Antoine de Saint-Exupéry)

Le­piej jest nie ba­dać w ogóle ja­kiejś spra­wy niż uczy­nić to po­wie­rzchow­nie; zwykły zdro­wy rozsądek bo­wiem nie po­pełnia ty­lu błędów, co połowiczna uczoność.
(Georg Christoph Lichtenberg)

A ty, Asieńko, czy jak się tam zwiesz, więcej szacunku, i to do wszystkich ludzi. A przy okazji - też kiedyś się zestarzejesz, pierwszej młodości też już nie jesteś, więc "nie pluj w wodę, bo się z niej napijesz..." Jak mówisz o starych ludziach - tak inni cię będą widzieć na starość.
Ja już piszę tu ostatni raz, bo szkoda słów.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Kuria chce sprawdzić, czy 12-latek lubił być molestowany przez księdza, bo był gejem

Mam pytanie kiedy będzie otwarta galeria Veneda?

Re: Kuria chce sprawdzić, czy 12-latek lubił być molestowany przez księdza, bo był gejem

A co ty się pytasz w necie o ookna dla siebie? Pochodz po sklepach i popytaj sprzedawców, pooglądaj. Tu każdy będzie chwalil te co ma zamontowane, bo jakby to się mógł przyznać że kicz kupił?

No tekst twojego ogłoszenia nie wskazuje na pogladowy film:)

brawo, pracujcie za darmo :):)

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

nieraz maruda.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org