Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
No jak to, geniusze z pisu, przecież wystarczy nie kraść, a wy wszystko macie obliczone? |
Ktoś się nie bał i zaje*ał, taki sprzęcik sam nie ginie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: No jak to, geniusze z pisu, przecież wystarczy nie kraść, a wy wszystko macie obliczone? |
Witam, kupowałam mieszkanie w listopadzie 2012 r. Zadzwoniłam do każdego naotariusza z Łomży, po podaniu kwoty i innych danych (hipoteka, KW) każdy powiedział mi jaka jest jego cena. Wybrałam najtańszego i po wizycie u niego okazało się, że można liczyć jeszcze na upust :) Wszystko odbyło sie sprawnie, ja polecam tego Pana. Robert Reczek, al. Legionów 16 follow me ![]()
|
|
Re: No jak to, geniusze z pisu, przecież wystarczy nie kraść, a wy wszystko macie obliczone? |
Ciepła 15 tam ponoć jest sklep
|
|
Nie rob w Ameli ja tam robilam zaplacilam prawie 150 i zero!! zadnych rezultatow!! wlosy sa polamane zniszczone i syche!! minelo 4 miesiace a skutki tej trwalej sa nadal widoczne;/ poprzez to zrobila mi sie grzywka tak wlosy zostaly polamane unasady!!
|
|
Kurs pedagogiczny jest też w WSA.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |