czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Ilu mogą zamordować?

... a tak w ogóle, to Twoje pytanie TU tak postawione nie ma sensu , bo 90% tu piszących to bezrobotni albo gimnazjaliści .

Nikt Tobie TU nie odda " pomysłu na życie ", poza tym są to tylko pobożne życzenia wąskiego grona ludzi bezpośrednio zainteresowanych danym produktem,
- gokarty były,
- sklep z ubraniami ciążowymi był,
- domowe przedszkole - a ile jesteś w stanie zapłacić za pobyt dziecka ?( no , może Ty tak , ale większość ?)
- komis jest,
- w szmateksach półki zawalone tanimi ubrankami,
- dobra kawiarnia jest ( a Vanilla Cafe i Czekoladowa Nuta -plajta )'
- komis z tanimi autami.. to będziesz tam handlować 20 letnimi golfami czy Daewoo Tico ?

Tylko usługi lub produkcja,
ale do tego trzeba mieć kasę i trochę pojęcia .

PS:
nikomu nic nie zazdroszczę, wręcz przeciwnie otwierajcie jak najwięcej -
- różnego typu działalności gospodarcze w tym wszystko powyżej nawet i kebabownie. Powodzenia.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Ilu mogą zamordować?

ściągnąłem teraz Open office .A teraz jak mam znaleźć mój rozkład ?
bo pobrałem z tej strony www.kmkmlomza.pl bo na stronie MPK wyskakiwał błąd że coś z serwerem

Dzisiaj rządzą chiny żółte skór**syny. I teraz żeby był popyt to trzeba wyprodukować coś za mniej niż skośnooki. W naszej kochanej ojczyźnie przy takiej polityce jaką dzisiaj mamy nie da się na niczym zarobić. i być multimilionerem hehehe

w kolo tylko ktos cos gubi kolo tej kwiaciarni, pewnie teraz pod ladą jest :)

najlepiej obejrzeć istniejące nagranie.

W Łomży racje bytu ma tylko cos,co jest niezbedne! Na inne rozrywki,udogodnienia ludzie poprostu nie maja kasy. Z reszta łomżyniacy to tez specyficzni ludzie,wiecznie za drogo,za mało etc.

Orientuje się ktoś w jakiś sklepach przyjmują na praktyki. Chodzi mi o dokładne miejsca (nazwa sklepu, ulica). ? Uczniowie z technikum.

Odradzam spożywania pangi, toż to najgorszy syf! Jedna z najsmaczniejszych ryb to miruna, jednak też słyszałem o okropnych warunkach jej "hodowli". A może ktoś w okolicy ma własną wędzarnie i w ten sposób przygotowuje rybki? Chętnie kupiłbym..

Wypaliło. Bo od kiedy ktoś antenę trzyma pod blachą? Rozumiem, ze ktoś mieszka daleko od nadajnika, ale też wystarczy zwykła siatkowa. Ale w samej Łomży to drut wystarczy.

Dzięki, informacja warta piwa.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org