Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ilu mogą zamordować? |
... a tak w ogóle, to Twoje pytanie TU tak postawione nie ma sensu , bo 90% tu piszących to bezrobotni albo gimnazjaliści . Nikt Tobie TU nie odda " pomysłu na życie ", poza tym są to tylko pobożne życzenia wąskiego grona ludzi bezpośrednio zainteresowanych danym produktem, - gokarty były, - sklep z ubraniami ciążowymi był, - domowe przedszkole - a ile jesteś w stanie zapłacić za pobyt dziecka ?( no , może Ty tak , ale większość ?) - komis jest, - w szmateksach półki zawalone tanimi ubrankami, - dobra kawiarnia jest ( a Vanilla Cafe i Czekoladowa Nuta -plajta )' - komis z tanimi autami.. to będziesz tam handlować 20 letnimi golfami czy Daewoo Tico ? Tylko usługi lub produkcja, ale do tego trzeba mieć kasę i trochę pojęcia . PS: nikomu nic nie zazdroszczę, wręcz przeciwnie otwierajcie jak najwięcej - - różnego typu działalności gospodarcze w tym wszystko powyżej nawet i kebabownie. Powodzenia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ilu mogą zamordować? |
ściągnąłem teraz Open office .A teraz jak mam znaleźć mój rozkład ? bo pobrałem z tej strony www.kmkmlomza.pl bo na stronie MPK wyskakiwał błąd że coś z serwerem
|
|
Dzisiaj rządzą chiny żółte skór**syny. I teraz żeby był popyt to trzeba wyprodukować coś za mniej niż skośnooki. W naszej kochanej ojczyźnie przy takiej polityce jaką dzisiaj mamy nie da się na niczym zarobić. i być multimilionerem hehehe
|
|
w kolo tylko ktos cos gubi kolo tej kwiaciarni, pewnie teraz pod ladą jest :)
|
|
najlepiej obejrzeć istniejące nagranie.
|
|
W Łomży racje bytu ma tylko cos,co jest niezbedne! Na inne rozrywki,udogodnienia ludzie poprostu nie maja kasy. Z reszta łomżyniacy to tez specyficzni ludzie,wiecznie za drogo,za mało etc.
|
|
Orientuje się ktoś w jakiś sklepach przyjmują na praktyki. Chodzi mi o dokładne miejsca (nazwa sklepu, ulica). ? Uczniowie z technikum.
|
|
Odradzam spożywania pangi, toż to najgorszy syf! Jedna z najsmaczniejszych ryb to miruna, jednak też słyszałem o okropnych warunkach jej "hodowli". A może ktoś w okolicy ma własną wędzarnie i w ten sposób przygotowuje rybki? Chętnie kupiłbym..
|
|
Wypaliło. Bo od kiedy ktoś antenę trzyma pod blachą? Rozumiem, ze ktoś mieszka daleko od nadajnika, ale też wystarczy zwykła siatkowa. Ale w samej Łomży to drut wystarczy.
|
|
Dzięki, informacja warta piwa.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |