Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dzisiejsze Bożenarodzeniowe wydanie wieczornych wiadomości w zagranicznej polskojęzycznej stacji tvn prowadził facet, który przez ostatnie 6 lat dopuszczał się przestępstwa |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dzisiejsze Bożenarodzeniowe wydanie wieczornych wiadomości w zagranicznej polskojęzycznej stacji tvn prowadził facet, który przez ostatnie 6 lat dopuszczał się przestępstwa |
Polecam te miejsce bardzo. Stylowe wnętrze, harmonijnie dobrane kolory, wygodne kanapy. Klimatyczne oświetlenie. Bardzo dobra kawa, herbata i desery. Można kupić kawę i herbatę na wagę. Kiedy byłam tam nie mieli jeszcze alkoholu, ale zapewne już jest, bo wiem że dostali koncesję. Dla mnie w tym miejscu brakuje tylko pralin. Dobrej jakości, pięknych deserowych pralin do zakupienia na sztuki oczywiście. Obsługa profesjonalna. Widać, że kobietki znają się na tym co robią (były dwie jak tam byłam). Myślę, że w swoim życiu troszkę podróżowały i widziały co nie co. Widać to po tym lokalu. Kiedy zamawiasz herbatę przynoszą na stolik timer, abyś wiedział jaki jest czas parzenia. Dzięki temu domyślam się, ze też wiedzą w jakiej temperaturze parzy się określone gatunki herbat. To szalenie ważne, bo przykładowo zielona herbata zalana wrzątkiem traci swoje walory smakowe i zdrowotne przede wszystkim. Bardzo miła nastrojowa muzyka. Nie za głośna, nie zagłusza rozmowy.Są komody z książkami, można coś poczytać, obejrzeć albumy, są książki dla dzieci. Ceny są naprawdę atrakcyjne jeśli chodzi o herbatę i kawę. Dobry stosunek ceny do jakości. Dla mnie lokal 10/10 i myślę, że w stolicy na pewno by się go nie powstydzili i nawet gdyby był w samym centrum Warszawy to by spokojnie zarobił na siebie. Natomiast w Łomży?? Nie wiem...Życzę jak najlepiej temu lokalowi. Na górze stoi fortepian. Moim marzeniem jest, by ktoś na nim kiedyś zagrał. Mam nadzieję, że właściciele pomyślą o muzyce na żywo i nie zapomną o atrakcjach z powodu np. dnia kobiet, dnia matki itp. Miejsce idealne na wieczorki poetyckie. Nie musicie mi wierzyć na słowo. Myślę, że każdego stać choć raz w miesiącu pójść tam na kawę czy herbatę. ![]() +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... ![]() paplak
|
|
Re: dzisiejsze Bożenarodzeniowe wydanie wieczornych wiadomości w zagranicznej polskojęzycznej stacji tvn prowadził facet, który przez ostatnie 6 lat dopuszczał się przestępstwa |
Właśnie TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
teraz to wiem ze to konkurencja wypisuje te komentarze :) najlepiej to samemu sprawdzic, ogolnie za frytkami to nie przepadam wiec nie zamawialem ale pizza bardzo dobra, nie zaluja dodatkow i co mnie najbardziej zadziwilo ze wszystkie dodatki widac za ladą w pojemnikach ze sa swize produkty a nie jak w innych pizzeriach pieczarki rozmrazane itp. a tu jest pewnosc ze nie zjesz byle czego. wiec radze konkurencji tylko pozazdroscic :)
|
|
Tak tylko sie tobie wydaje że nie wiem kto jest po drugiej stronie :):) I niestrasz mnie , jeszcze raz ci powtarzam , nie strsz bo strachów się nie boje :):) ![]() +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... ![]() paplak
|
|
Masakra ...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |