Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ziobrzyński unieważnia Traktat UE |
I na drugą rękę też 3500zł.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ziobrzyński unieważnia Traktat UE |
Caffe deptak czy jakos tak na Farnej.
|
|
madziulka :) Trudno nie mieć duzo klientów pracując 24h :):):) No ale do kebabów wracając:) Nie obchodzi mnie to ze zachwalasz kebabownie swojego nowego faceta:) Ja tego gówna do ust nie biorę, bo mam inne potrzeby smakowe :) A ciebie skoro zadawalaja sprasowane odpadki z zakładów mięsnych to życzę smacznego i jak najwiekszego i najszybszego przyrostu dupy :) To tyle z mojej strony w twoja stronę :):)
|
|
pomijając nick i treść posta, to całkiem ciekawa usługa!
|
|
to się nazwa marka ;-)
|
|
albo ten ktoś się zdziwi :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Witam! Sprzedam IPADA 2 firmy APPLE w bardzo dobrym stanie . Używałem go tylko w domu . Tablet ma 16GB pamięci , zawiera ładowarke . Posiada wtyczke amerykańska . Wiecej informacji oraz zdjecia po skontaktowaniu sie na maila oraz gg e-mail: cibor92@gmail.com GG: 34343559 Serdecznie pozdrawiam! follow me ![]()
|
|
madziulka... nie zachawalaj tak, bo te same dziadostwo jest w każdym kebabie!!!he TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |