Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Tak was okłamują |
Znam Twego dziadka,dobrze się chłopina trzyma-kierownicy-;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Tak was okłamują |
jakos ja wyczytalam ze pralnia ma byc.. przeszkadza Ci ze bedzie kolejne ccc?? do wyboru jeszcze bedzie Deichmann! oceniasz tylko sklepy ktore sa praktycznie w "standardzie" galerii w całej Polsce... a co nie znasz innych wymienionych sklepow? Żal Ci ze ktos inwestuje pieniadze ktorych Ty nie masz? TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
nawet moja żonka śmieje się z typow w bmw, więc coś w tym jest.Prawda jest taka że to młodzi opanowali tą marke i zrobili z niej gnój. Bmw może robiło kiedyś wrażenie i kiedys to byl samochod, ale w dzisiejszych czasach tą markę może mieć kazda morda.Ktos kto jedzie 5 letnią bmw, wtedy może być gość, stać go to śmiga.Ale co ty mi mówisz o szrotach bmw typu bmw 316 czy 325.To zaden samochod. a na twoje zdanie , zacytuje "widac jestem jakims malolatem ", odpowiadam, tak, masz racje, jestes :)
|
|
idź do ich siedziby i się zapytaj
|
|
Rockenrol, przybywasz z przyszłości :) heh w jakim Ty świecie żyjesz TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |