Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tak PiSlamiści ukręcają łby własnym aferom |
Fajny pomysł miał gościu. http://wiadomosci.wp.pl/gid,15233000,kat,355,title,Londyn-oczami-internauty,galeria.html W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tak PiSlamiści ukręcają łby własnym aferom |
Czego by w Lomzy nie otworzyli to zawsze bedzie zle. Jaki sklep by z ciuchami nie powstal, to zawsze bedzie to nie ten, ktory powinien byc. Jesli chodzi o Wojasy, Rylko itp, to moj facet w Wojasach za 350 zl pochodzil nie caly rok i sie zdeptaly. Wiec co za roznica czy Wojas czy Lasocki z CCC? Restauracja/ kawiarnia to rzeczywiscie jest to co powinno byc w takiej galerii. Nie ma nic przyjemniejszego niz posiedziec sobie w gwarze przemykajacych wszedzie wokol zakupowiczow. Cudowne, odprezajace chwile, spedzone przy ciastku, wsrod blota z butow tysiecy ludzi. No ale przynajmniej mozna by bylo poobcinac kto z jakim logiem na reklamowce przechodzi, to takie dosyc lomzynskie... Bilioteka kojarzy mi sie raczej z jakims milym, cichym miejscem, totalnie nie zwiazanym z galeria... Pralnia chemiczna jest i zapewne nie musi bulic tyle za lokal co w galerii. Sklep z pomyslowym prezentem... Ciekawe coz to jest taki pomyslowy prezent. Manu mana... Pewnie chodzilo o Nanu nana,sklep ze swieczulkami, wazonikami i innymi gowienkami, podobny do pepco tylko drozszy. Lomzynska mlodziez, nie potrafiaca korzystac z internetu i robic zakupow w sieci, wiele traci nie mogac odwiedzac tego sklepu. No i oczywiscie koniecznie sklep firmowy z chlebkiem, bo po jednym a nie kiedy i dwa na kazdej ulicy to stanowczo za malo! Tak, Veneda jest strasznie nie udana :/ TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
![]() Kolorem jasno niebieskim zaznaczony historyczny obszar podlasia. Wiadomo nie da się granicy określić z jakąś dużą dokładnością, bo uważam że jest płynna. Co do Wysokiego Mazowiecka, to jak sama nazwa mówi - uważam że jest to granica Mazowsza. http://videolomza.blox.pl/
|
|
Władze dbają o kondycję mieszkańców ;-) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
claro miales kiedys bmw ? dresiarzem to moze ty jestes i to tepym :-) widac jestem jakims malolatem , samochodem możesz robić wrażenie u siebie pod remiza przy napalonych 16-tkach w samochodzie masz się czuć a nie :-) zresztą autorowi nie proponuje kupna auta tylko podałem min. jak to jest że spaleniem. mój dziadek też jeździ już druga bmw i ma być dresiarzem? buhahaha
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |