piątek, 01 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Okradanie merytów to specjalnośc pisowskich aparatczyków.

Mieszkam obok w klatce. Potem był prokurator i śledczy.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Okradanie merytów to specjalnośc pisowskich aparatczyków.

I karawan po zwłoki przyjechał

właśnie to miałam na myśli-gdyby wszędzie tu ,gdzie w tej chwili sa te "zamulające" skrzyżowania ,wprowadzili ronda-czy zwykłe czy turbinowe-piesi byliby na straconej pozycji.
a chyba każdy z nas,nasze dzieci też są pieszymi i też korzystamy z dróg i jesteśmy aktywnymi uczestnikami w ruchu drogowym.
bez świateł,bez skrzyżowań,można zapomnieć, że piesi daliby radę normalnie przejść na drugą stronę.
wystarczy popatrzeć na te przejścia ,gdzie nie ma świateł-to istne podchody:zdążę czy nie,zatrzyma się,czy nie!!!

inna sprawa to :czy gdyby zamiast tego skrzyżowania na Piłsudzkiego/zawadzkiej powstało rondo-to bylibyście NAPRAWDE zadowoleni????!!
tak szczerze?
nie sądzę.znowu byłby ktoś przeciw!

oczywiście,stanie na tych światłach mnie też czasami irytuje ,ale życie toczy się dalej i nigdy nie będzie wszystko tak, jak każdy z nas by chciał.

no tak,zielone strzałki......cóż pewnie połowa ich nawet nie widzi....a przez to ruch jest najbardziej "zamulony".

nie koniecznie miałam już jednego, była bardzo grzeczniutka, inny nie wchodzi w grę mam dziecko alergika

ktośiek

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org