Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Okradanie merytów to specjalnośc pisowskich aparatczyków. |
Mieszkam obok w klatce. Potem był prokurator i śledczy.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Okradanie merytów to specjalnośc pisowskich aparatczyków. |
I karawan po zwłoki przyjechał
|
|
właśnie to miałam na myśli-gdyby wszędzie tu ,gdzie w tej chwili sa te "zamulające" skrzyżowania ,wprowadzili ronda-czy zwykłe czy turbinowe-piesi byliby na straconej pozycji. a chyba każdy z nas,nasze dzieci też są pieszymi i też korzystamy z dróg i jesteśmy aktywnymi uczestnikami w ruchu drogowym. bez świateł,bez skrzyżowań,można zapomnieć, że piesi daliby radę normalnie przejść na drugą stronę. wystarczy popatrzeć na te przejścia ,gdzie nie ma świateł-to istne podchody:zdążę czy nie,zatrzyma się,czy nie!!! inna sprawa to :czy gdyby zamiast tego skrzyżowania na Piłsudzkiego/zawadzkiej powstało rondo-to bylibyście NAPRAWDE zadowoleni????!! tak szczerze? nie sądzę.znowu byłby ktoś przeciw! oczywiście,stanie na tych światłach mnie też czasami irytuje ,ale życie toczy się dalej i nigdy nie będzie wszystko tak, jak każdy z nas by chciał. no tak,zielone strzałki......cóż pewnie połowa ich nawet nie widzi....a przez to ruch jest najbardziej "zamulony".
|
|
nie koniecznie miałam już jednego, była bardzo grzeczniutka, inny nie wchodzi w grę mam dziecko alergika ktośiek
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |