środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
zaszczepił się dopiero po przebyciu choroby

Ogromne gratulacje dla Wladz Miasta. Niepowtarzalnego sylwestra już mieliśmy. Teraz czas na WOŚP. Napewno będziemy jednym z nielicznych miast polski w którym życie kulturalne tętni jak nigdy. Jeszcze parę nagród w UM i wszyscy urzędnicy ruszą ku rozwojowi naszego miasta..... Naszemu małemu "watykanowi" powiem Alleluja, który myśli o własnych potrzebach. Bóg kazał się dzielić..... Bez komentarza: http://img.sadistic.pl/pics/122732_5360c4146177.jpg

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: zaszczepił się dopiero po przebyciu choroby

Belfer, znów mój wpis przerósł twoją inteligencję: wiec wyjaśniam najprościej jak można: kolegę z pracy zwolnili z końcem roku i próbuje dostać numerek już przez kilka dni, a to , że kontakt ma z nami to chyba wcale nie dziwne, nie skreśliliśmy go z listy znajomych po zwolnieniu z firmy, jak to robi wasz nierząd!

Wiele osób z pewnością przekazałoby swój 1% z podatku, ale z lenistwa nie chce się im szukać - mnie też!, nr KRS. Podajcie koniecznie jak kto wie:-)

Nie rozumiem pretensji pod adresem władz miasta.
WOŚP jest inicjatywą społeczną i jako taka powinna sama zabiegać o wsparcie.
Rokroczny uwiąd tej instytucji w Łomży świadczy tylko i wyłącznie o pozorności działań wielu lokalnych pseudo działaczy społecznych, którzy są cwani i mocni tylko przy wyciąganiu pieniędzy dla "swoich" organizacyjek.
Gdzie tutaj są "słynne" samorządy szkolne i studenckie, które rzekomo w Łomży działają, gdzie słynny hufiec harcerski, którego szefostwo chciało niedawno Pyczota wywalić na zbity pysk.
Żeby nie Pyczot, którego przy wszystkich jego wadach oceniam jako jednego z nielicznych w Łomży praktyków i organizatorów życia społecznego, corocznie od wielu lat mielibyśmy w Łomży wielki Owsiakowy wstyd.
Tak więc czapki z głów przed Pyczotem i "czerwona kartka" dla wielu organizacji społecznych i samorządów szkolnych żyjących jak widać dla samych siebie.

Hm... to część starego zarządu sama złożyła rezygnację czy została odwołana? Czytam wszystkie te wpisy w tym temacie i powiem szczerze, że już się gubię w tych sprzecznych informacjach. Ja zrozumiałam, że część starego zarządu została odwołana, m.in. pani dyrektor owego przedszkola była w zarządzie a teraz nie jest (informacje ze strony Edukatora), mało tego przebywa długi czas na zwolnieniach lekarskich i wniosła sprawę do sądu pracy (informacje z forum). Dodatkowo 3 członków nie zatwierdziło sprawozdania finansowego za 2011 r. (inf. ze strony Edukatora). Czy to nie tych 3 członków, którzy zostali usunięci z zarządu? Czy ktoś potrafi odpowiedzieć na to pytanie?

Uważam, że zbędne emocje i obrażanie siebie nawzajem jest tutaj zbyteczne. Stowarzyszenie jest organizacją pożytku publicznego, korzysta z funduszy państwowych, unijnych, więc każdy ma prawo do wyjaśnienia mu kwestii, w których pojawiają się wątpliwości. Jeżeli ktoś chce wiedzieć jak wykorzystywane są m.in. jego pieniądze to nie można mu zamykać ust i zwracać uwagi na zbyt długie siedzenie przed komputerem. Nie szalejmy.
Pozdrawiam rozsądnych ;)

Inicjatywa społeczna, ale wyposaża szpital panstwowy tak? Idz i popatrz co w szpitalu jest z serduszkiem. Więc dlaczego nie prosić o wsparcie?

PG 6 ma duże wymagania, ale końcowy egzamin zawsze wypada słabo. Do 1 LO przyjmują i owszem, wyjazdy są super kosztują dożo kasy ale dzięki nim nie dostaniesz się na studia. Dochodzą do tego poniżania uczniów i wszelkie używki.... Polecam PG 1. Powodzenia

Wypisz, wymaluj Chauncey Gardiner......

Skoro wydają tylko 36 numerków to co robią pracownice w tym urzędzie. Lekarz w przychodni potrafi przyjąć więcej pacjentów. W UP nie powinno być ofert pracy. Przy takim bezrobociu w Łomży powinny być rozdawane od reki. Chyba, że te oferty to fikcja. Ale państwo nie przejmuje się. Bezrobotnych i UP przecież utrzymują osoby pracujące. Co miesiąc płacąc składkę na ZUS(dokładnie 51,83 zł co miesiąc). Wystarczy to pomnożyć przez pracujących i prowadzących działalność gosp. to wychodzi ładna kwota. Na pewno można na tym zarobić.

Proowokator ja tez dodam kilka fotek z plebanem (zdj. 106,107), czym one się różną od twoich kołku ? bo ja nie dostrzegam żadnej różnicy. I co ? jednym wolno, drugim nie ? Popatrz sobie :

http://www.parafiakolno.pl/3_wydarzenia/2012-10F%20Pielgrzymka%20do%20Ziemi%20Swietej/index.html

hahaha - śmiech przez łzy bo to czarna rozpacz i ironia losu - religijnego losu

Szanowny przedmówco przedstawiający się Jacek21
Czemu szukasz sprzymierzeńców - przeciw Komu szykujesz się do wojny ?

W odniesieniu jak wyżej i dalej niż czubek Ks. Kapłańskiego nosa i czubek na głowie Ks. Biskupa a nawet dalej jak czubek nosa Papierza czytam jego Arcy Kapłańskiej Bazyliki Św. Piotra. W odniesieniu do samego Jezusa uznanego za Boga.

R I P O S T A

cytat.

Autor: Jacek21 (---.elomza.pl)
Data: 08-01-13 10:52

Ateiści atakują katolicką Łomżę to jest prawdziwa wojna przeciw chrześcijaństwu szukam sposobu obrony przed takimi jak ,ateista nano ,ateista jantar5555 ,ateista Mr__Andrzej i jeszcze wielu innych .

Koniec cytatu

ODPOWIEDŹ znajdź sobie sam !

Dla ciebie Jezus jest ateistą ?

Bo ja tu zawsze przychodzę razem z Jezusem

Jezusa się boisz ?

Kim jest dla Ciebie Jezus ?

Oryginalnej Prawdy jaką Jezus prezentuje autentycznie podpisanej Jego własną krwią ?

Boisz się Prostej Prawdy obnażonej z Ks. kapłańskich obłudnych interpretacji

Boisz się Prawdy Jezusa w czystej Postaci - dlaczego ?

szukasz sprzymierzeńców - przeciw komu ?
Szanowny przedmówco przedstawiający się Jacek21
Czemu szukasz sprzymierzeńców - przeciw Komu szykujesz się do wojny ?

Autor: Mr__Andrzej ,

może i ciebie ktoś by kiedyś potraktował poważnie , gdybyś ciągle NIE WKLEJAŁ do znudzenia tych samych idiotycznych obrazków .

Czemu to ma służyć ?
Jak chcesz koniecznie coś podkreślić / zobrazować - czemu nie ? ale nie powtarzaj się i nie rób tego nagminnie bo się sam tym dyskredytujesz .

PS:
Nie wysilaj się z odpowiedzią,
nie zamierzam tu dalej z tobą pisać.

Chciałbym napisać kilka słów odnośnie postu użytkownika Ktoś52 oraz informacji, które w tym poście zawarł. Mianowicie przeczytajcie sobie na spokojnie jeszcze raz ten post (poniżej).

Autor: Ktoś52 (---.ostrowmaz.mm.pl)
Data: 04-01-13 14:33

Zespół Magda Band już dawno zmienił skład i jako gość uważam że jest dużo lepiej niż wcześniej. Osobiście polecam ale przekonać się trzeba samemu:-)

Zauważyłem, że nowa wokalistka zespołu Magda Band - Aneta usilnie próbuje promować swój nowy zespół na tym forum. Nie byłoby w tym nic złego, gdyby nie to, że
Podaje się za gościa (prawdopodobnie weselnego) i chwali SWÓJ NOWY zespół jednocześnie ubliżając osobom, które wcześniej w nim grały.
Sprawdźcie dane tego użytkownika, wystarczy wpisać na facebooku adres mailowy podany poniżej i wyskoczy użytkownik, zdjęcia wystarczy porównać z tymi ze strony www.magdaband.pl.
Zrobiłem to tylko z ciekawości, zdawałem sobie sprawę, że zespoły same sobie robią reklamę ale to już jest nieuczciwa konkurencja, wręcz oszustwo!!!!

A oto profil użytkownika Ktoś52:
Imię (nazwa) użytkownika: Ktoś52
Imię: aneta
E-mail: a.wiszowata@vp.pl

To jest tylko i wyłącznie oszustwo.

09.01.2013 Łomża-Olsztyn, Olsztyn - Łomża wolne miejsca tel. 667569320

Tenis jak nie masz ochoty to nikt cie nie zmusza do wychodzenia z domu. Są tacy co się chętnie wybiorą na taką impreze

jeszcze stare miejsca pracy sa nie opsadzone a ty myslisz o nowych tak?w Lomzy jest pracy w brud tylko mlodzi nie chca pracowac lub nie maja pojecia o pracy.

Polecam Katrel

młodzi nie mają pojęcia czym jest praca, często przychodzą do niej i myślą że polega ona na piciu kawy, a potem jest zdziwienie że jednak trzeba czasem popracować i już myślą o zmianie ..... porażka

a ja polecam PG8,fajna dyrekcja,nauczyciele,kazdy uczen ma swoja szafke,oczywiscie super sala sportowa,swiezo wyremontowane pomieszczenia,jednym slowem super!

Co oni z tymi hotelami będą robić. Jeden planują na Rybakach, drugi na Sikorskiego (wieża) a teraz trzeci. Chyba mają zamiar wynajmować młodym pokoje na godziny i tym sposobem podnieść przyrost naturalny. Jeżeli tak to gratuluje pomysłu. Nie ma to jak dobrze przemyślana strategia rozwoju miasta.

Chcę kupić, ale jest bardzo ciężko ją dostać.
Ktoś może wie gdzie jeszcze są w Łomży do kupienia???
Chodzi o tą serię:
http://alejka.pl/ingrid-farba-do-wlosow-revia-nr-15.html

Gdybym ja jechał i miał wolne miejsce, to bym zabrał kogoś dla " towarzystwa " ,
nie dla dychy - śmieszne, nie stać Cię na paliwo ?

Wszystkie potrzebne dane są na plakacie.
Strony schroniska są tutaj:

http://4lomza.pl/index.php?k=847

http://www.facebook.com/pages/%C5%81om%C5%BCy%C5%84skie-Schronisko-Arka-%C5%81TOZ/256833801003663

http://www.facebook.com/pages/Schronisko-dla-bezdomnych-ps%C3%B3w-w-%C5%81om%C5%BCy/355558164506543

Widocznie kurw* nie stac. Co w tym takiego dziwnego.? Nie wszystkich stac na niektore przyjemnosci. To co znaczy ze on jest gorszy.? Phi

a jak chcesz walczyć to walcz nie bądź bierny :D

... no ciebie dzieciaku to tylko stać widocznie na powietrze do pompowania roweru !
- zobacz w archiwum swoje posty i tematy :

TEMAT: spacerek
http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=538759&t=538759

Autor: jaaaaaaaaaa (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 28-08-12 17:09

Ja chetnie bym pojezdzil z kims nie mlodszym niz18-19 lat no i nie za bardzo starszym ode mnie ;p mam 21 lat :p

... toć i musi być mocno ukryta, żem nie załapał .

... a nie lepiej z TYCH !!! funduszy żeby miasto wybudowało " mały blok z ok. 15 mieszkaniami pobudować, " najlepiej komunalny, żebyśmy wszyscy do " legatów ' dopłacali ?

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/15675_416842758391449_1052409676_n.jpg

W dniu 27.12.2012r. o godzinie 15:30 w miejscowości Piątnica na ul. Włościańskiej miałem kolizję. Jechałem czarnym bmw e39. Wymusił mi pierwszeństwo samochód wiśniowo-bordowy van lub suv, który uciekł z miejsca zdarzenia o numerze rejestracyjnym BLM. Za pomoc w odnalezieniu tego auta nagroda w wysokości 1000 zł. Proszę o kontakt pod nr telefonu: 692545542.

hmm admin sprowokował to wymianę ripost :)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org