Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
POlak kardynałem |
ja chodzilem do Milera i bardzo dobrze to wspominam, mial pojecie o tym czego uczy i swietnie o to zadbal. Nie ukrywam, ze bylo to kilkanascie lat temu, ale trwalo jakis czas i dawalo efekty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: POlak kardynałem |
jezeli uwazasz, ze w jakichkolwiek sztukach walki chodzi tylko o nap** sie to sie myslisz. Chodzi o dyscypline, wyrobienie systematycznosci, sprawnosci fizycznej, a poza tym chodzi o znalezienie dziecku zajecia, ktore wyrobi w nim ww nawyki. Taekwondo to bardziej sztuka pokazowa anizeli samoobrona czy walki.
|
|
może niech wysypisko śmieci przeniosą 10 cm w prawo, taka moja propozycja :) Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Gdzie w Łomży można zrobić profesjonalne USG ciąży?? z góry dziękuję za odpowiedź.
|
|
kierowcy... rondo jest to skrzyżowanie. Ustawa “Prawo o ruchu drogowym” nie podaje określenia ronda. Definicja ta jest zawarta w “wytycznych projektowania skrzyżowań drogowych” stanowiących załącznik do Zarządzenia nr 10 Generalnej Dyrekcji Dróg Publicznych z 12.06.2001 r. Oto kilka określeń z tych wytycznych część II: …2.1.1. Rondo jest to skrzyżowanie z wyspą środkową i jednokierunkową jezdnią (nie drogą, jak uważają niektórzy kierowcy) wokół wyspy, na którym pojazdy są obowiązane objeżdżać wyspę środkową w kierunku przeciwnym do ruchu wskazówek zegara. Pewne odstępstwa od tej reguły dotyczą minironda, na którym długie pojazdy mogą przejeżdżać przez przejezdną .... - informacja dla for-um
|
|
jagro sam chodziłem do millera przez wiele lat i po pierwsze kiedys był to bardzo mocny klub,z duzymi osiagnieciami pozatym atmosfera była wyjatkowa,rychter sam kiedys tam trenował.W tej chwili taekwondo w łomzy "upadło" jesli chcesz,zeby Twoje dziecko dobrze sie bawiło to ok ale jesli chodzi o osiagniecia to warto pomyslec np. o karate. P.S denver jesli na treningach nauczyles sie tylko "machać bezsensownie kopytami " swiadczy to o tym,ze musiales byc dobry:) a co do przeciwnika w "zielonym pasie" brawo;D PASY: BIAŁY BIAŁY Z ŻÓŁTA BELKĄ ŻÓŁTY ŻÓŁTY Z ZIELONĄ BELKĄ ZIELONY ZIELONY Z NIEBIESKĄ BELKĄ NIEBIESKI Z CZERWONĄ BELKA CZERWONY CZERWONY Z CZARNA BELKĄ 1 DAN
|
|
to prawda ale jednak trzeba miec czas dla dzieci. W końcu okazuje się, że masz żal, ze nie miałeś dla kogo tak harować bo dzieciak sie stoczył. Żadne pieniadze tego nie naprawią, uwierz, wiem coś o tym
|
|
Mam "trochę" grosza, budynek w którym mogłabym smiało coś otworzyć ... zamiast rozpuszczac pieniądzę wolałabym zainwestować tylko pytanie jest w co? bo chciałam czegoś nowego w naszym miescie dlatego zapytałam tu ... miałam nadzieję że wypowiecie się czego Wam brakuje .. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Hej mam pytanie, czy istnieje forum analogiczne do tego tyle że o Ostrołęce?? Dzięki za odpowiedzi.
|
|
Pomaga Lidlowi pilnować psa.
|
|
ma ok 170 czarne wlosy ladna na imie agnieszka ale niejestem pewien pijany bylem:(
|
|
Ale czy ktoś wie co to za czort, który może tak wiele za tak niewiele....? Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
W Łomży brakuje pracy. Brakuje zakładów pracy, w których pracownicy są godziwie opłacani. Brakuje ludziom pieniędzy, za które mogliby zaspakajać swoje podstawowe potrzeby, o potrzebach wyższego rzędu nie wspomnę. Brakuje szefów, którzy szanują pracowników, dając im spokojnie pracować i żyć, nie wykorzystując ich po godzinach pracy i nie wyciskając jak cytryny. Aby korzystać z restauracji, kawiarni, siłowni, salonów kosmetycznych etc. trzeba mieć pieniądze i czas. Z pieniędzmi krucho. Czasu też coraz mniej, bo 70% pracowników "daje" nadgodziny, żeby przeżyć. Myślę, że wielkim optymistą jest ten, kto myśli, że uda mu się w Łomży biznes. Ale powodzenia. Marzenia są przecież po to, by je realizować.
|
|
Postaw ja pod sciana i zaprzestan placenia. Ona w tym momebcie zastanowi sie co robic. Jesli wniesie do sadu ze nie placisz to ty bedziesz mial argument dlaczego. Sad moze nakazac oplate ali.z procentem,ale to niewiele w porownaniu do tego ze i ty jej troche utrudnisz i dasz do zrozumienia.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |