Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
sekciarskie prawo powoduje ludzką śmierć |
Ludzie gdzie SANEPID ???????? Mam nadzieję, że nie jest zatrudniony w unijnym projekcie żłobkowym, Gdzie kontrola????????? To są małe dzieci.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: sekciarskie prawo powoduje ludzką śmierć |
Ja też bylam razem z mężem. Chyba jednak panie przedszkolanki nie bardzo się postarały, żeby wcześniej wyjaśnić rodzicom o co chodzi z tym remontem. Pani prezes pokazała wszystkie dokumenty jakie krążyły w sprawie znalezienia innego miejsca na grupę żłobkową. Wszyscy się wypięli i Edukator został sam z problemem. Przy okazji przekonałam się jak w Łomży chętnie podstawia się nogę tym co chcą coś zrobić. Podobała mi się ta kobieta. Ma ikrę. Zdaje mi się, że niektórzy tu próbują jej dokuczyć. Ale ja cieszę się, że dzięki jej uporowi moja mlodsza córka pójdzie do żłobka.
|
|
Byliśmy tam raz i był to chyba ostatni raz.Pizza słaba.A najlepsze było jak dostawa przyjechała,panowie otworzyli drzwi do lokalu na oścież i zaczęli nosić te wiadra i worki przez lokal.Wyglądało to jak jedzenie dla świń po prostu.W między czasie sobie przerwę zrobili, drzwi zostawili otwarte, w lokalu gwiździ a panowie sobie w temat uderzają przy papierosku... Nie polecam.
|
|
To może ja wyskoczę z inicjatywą, w Łomży lubię kilka rzeczy, mianowicie to, że mam sentyment do tego miasta, bo znam je od małolata, starówka, kiedyś ma fajny i specyficzny klimat zarówno zimą jak i latem, szczególnie lubię schodzić po tych dużych, stromych schodach na ulicę Rybaki, bo schodząc z nich rozciąga się przepiękny widok na Narew i te wszystkie pola, lasy. Lubię też wędkować w naszej rzece.
|
|
zezowate szczęscie twe nazwisko brzmi jak jude polonia a marudy jak volksdeutscha.
|
|
Zezowaty-Panie herbaciarzu, co to pana obchodzi?
|
|
Izolda piszesz ,,Chyba jednak panie przedszkolanki nie bardzo się postarały, żeby wcześniej wyjaśnić rodzicom o co chodzi z tym remontem" Czyli co?! nie powiedziały dokładnie rodzicom, że dzieci zostaną przeniesionę do takiej klity?!
|
|
Poza tym najłatwiej winę zrzucić na innych a, że Prezes gadane ma to trzeba jej przyznać.
|
|
izolda a po jaką brochę byłaś na spotkaniu organizowanym dla rodziców 5 latków? Spotkanie z rodzicami dzieci żłobkowych jest jutro. Trzeba było wstać i powiedzieć, że Twoje dziecko jest w którejś tam grupie i wyrażasz zgodę na przeniesienie starszego dziecka do tej malutkiej sali na rzecz mlodszego dziecka, byłoby po problemie :) Aktualnie zajmuje się środkami z UE i wcale nie jest tak jak mówiła Pani prezes, że pieniądze dają w listopadzie i trzeba je wydać prawie natychmiast. z zamówieniami publicznymi też nie jest do końca tak jak to przedstawiła...
|
|
Dam Ci radę. Zalatwiaj swoje prywatne sprawy gdzie chcesz ale nie zaśmiecaj internetu. Chyba ktoś Ci zalazł mocno za skórę?
|
|
2,95m3 netto + 3,5m3 netto ścieki ![]() +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... ![]() paplak
|
|
Wieczny prezes w recydywie radnego wyraził się jakby cierpiał na rozdwojenie jażni z powodu konfliktu interesów: obciążeń mieszkańców zarządzanej spółdzielni i dochodów miejskiej spólki. Aż dziwne, że człowiek tak zasiedziały na dwóch różnych stołkach nie cierpi na jakieś "hemoroidy" dające się na tyle dotkliwie we znaki, żeby musiał dla zdrowia wybrać tylko jeden z nich. Jak bowiem można prezentować się na dbającego o swoich lokatorów głosząc jednocześnie obawę o dochody firmy, która świadczy na ich rzecz usługi? Skoro w mieście działają firmy konkurencyjne na wywóz śmieci to nie tylko zdrowy rozsądek, ale też przepisy o zamówieniach publicznych wymagają, żeby ogłaszać przetargi w celu wyłonienia najlepszej-najtańszej oferty na świadczenie tych usług. Uważam, że wieczny prezes-radny Lipski obruszył się, skoczyła mu zwyczajnie gula, dlatego, że prezes Brodziuk tak łatwo i niespodziewanie pokazał, że jak się chce to można obniżyć mieszkańcom koszty i to niezależnie od zamieszania, że to nie dotyczy wszystkich osiedli. Brodziuk pokazał światło w tunelu, właściwą drogę..., ale aby móc to zrobić najpierw zrzekł się funkcji radnego. Apeluję zatem do superprezesa Lipskiego: wybierz człecze funkcje albo fotel w "Perspektywie", albo zaszczyty w ratuszu. Konflikt interesów sprawia, że mieszkańcy nie mają dobrego gospodarza. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Czy można dorobić jedną tablicę rejestracyjną? ![]()
|
|
w odniesieniu Chyba jednak panie przedszkolanki nie bardzo się postarały, żeby wcześniej wyjaśnić rodzicom o co chodzi z tym remontem a co mialy powiedzieć jaksame dowiedziały się tuż przed Świętami Bożego Narodzenia? Oczywiście najłatwiej zwalić winę albo na tych których nie ma albo na tych którzy tak czy inaczej buzi nie otworzą w obawie o pracę....
|
|
Misio, potrzymaj jeszcze szczeniaczki przynajmniej 3 tygodnie przy suczce. Psiaków nie powinno się odłączać od matki przed ukończeniem 8 tygodni, a najlepiej 9. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
pizzeria savanna
|
|
dr leonczak, i nie jest drogi
|
|
hahah Izolda to ne paplik napisał Tylko TY :D gubisz się, gubisz...
|
|
brzydula jestem Twoim Fanem. prawda to prawda, zamiast szukać rozwiązania to stwierdzają ,że tak już musi być.
|
|
Bugi jeżeli Twoja wiedza jest tak ścisła i szeroka jak nomenklatura, której używasz (''przewód siłowy'') to pogratulować.
|
|
A może warto byłoby zapytać Panią Dyrektor Cymek o jej wersję? Nie można opierać się na tłumaczeniach jednej strony...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |