Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kto tu kłamie!!!!!!!!!!!!!! |
acha żal mi było patrzeć na te wszystkie spędzone Panie, które musiały robić dobrą mine do złej gry i pomimo zapewnień Pani prezes boją się o pracę. Coprawda Pani prezes na pytanie jednej z matek powiedziała że nikogo nie zwolni... Nie mniej jednak z wydźwięku słów Pani prezes biło jam tu bóg i władca tylko mam ręce związane bo dyrektorka przedszkola przynosi zwolnienia (lewe w domyśle) Chciałbym jeszcze raz podkreślić Pani prezes j anie mam nic o Pani i moim celem nie jest dowalenie Pani!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kto tu kłamie!!!!!!!!!!!!!! |
Patrząc na forum dochodze do wniosku, że w Łomży nic nikomu nie smakuje i nie pasuje... A może zagramy z innej strony - co lubicie w Łomży, gdzie Wam smakuje i co odpowiada?
|
|
Imię (nazwa) użytkownika: melodyjka33 Posty: 1 Imię: Magdalena E-mail: madzia.wnorowska@interia.pl czyżby obsługa się broniła?
|
|
Chociaż w życiu są różne sytuacje i chociaż jestem kobietą i matką,nie popieram kobiet,które w łatwy i niekoniecznie ,,zdrowy''sposób manipulują dzieckiem w wojnie i zemście wobec ojca dziecka,utrudniając kontakty.Każda sprawa powinna być odrębnie rozpatrzona,przez poradnie rodzinne,sądy,o ile naprawdę nie ma szans na jakieś kompromisy. ![]() +++++++++++++++ Szczepienia okaleczają i mordują! ..... ![]() paplak
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |