środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kto tu kłamie!!!!!!!!!!!!!!

acha żal mi było patrzeć na te wszystkie spędzone Panie, które musiały robić dobrą mine do złej gry i pomimo zapewnień Pani prezes boją się o pracę. Coprawda Pani prezes na pytanie jednej z matek powiedziała że nikogo nie zwolni... Nie mniej jednak z wydźwięku słów Pani prezes biło jam tu bóg i władca tylko mam ręce związane bo dyrektorka przedszkola przynosi zwolnienia (lewe w domyśle)
Chciałbym jeszcze raz podkreślić Pani prezes j anie mam nic o Pani i moim celem nie jest dowalenie Pani!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kto tu kłamie!!!!!!!!!!!!!!

Patrząc na forum dochodze do wniosku, że w Łomży nic nikomu nie smakuje i nie pasuje... A może zagramy z innej strony - co lubicie w Łomży, gdzie Wam smakuje i co odpowiada?

Imię (nazwa) użytkownika: melodyjka33
Imię: Magdalena
E-mail: madzia.wnorowska@interia.pl

czyżby obsługa się broniła?

Chociaż w życiu są różne sytuacje i chociaż jestem kobietą i matką,nie popieram kobiet,które w łatwy i niekoniecznie ,,zdrowy''sposób manipulują dzieckiem w wojnie i zemście wobec ojca dziecka,utrudniając kontakty.Każda sprawa powinna być odrębnie rozpatrzona,przez poradnie rodzinne,sądy,o ile naprawdę nie ma szans na jakieś kompromisy.

+++++++++++++++
Szczepienia okaleczają i mordują!
.....
paplak

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org