Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
I znów niepodlległość zagrożona. Dosłownie! |
mixbet ? pff Chyba se żarty robisz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: I znów niepodlległość zagrożona. Dosłownie! |
po ile szt?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Witam wszystkich. Nie byłam na spotkaniu do dopiero udało mi się usiąść i zajrzeć do komputera. Dzwoniłam do biura około 13.00, ale był w pracy tylko ktoś z rodziny Pani Prezes, podobno jest od pilnowania, aby nie było wycieków informacji z biura.Pani Prezes może będzie próbowała spotkać się i wyjasnić kwieciście co zostalo niedopatrzone i oczywiśie wskaże winnego. Ale jak sama stwierdza to Ona jest Edukator i Ona rządzi twardą ręką, mówi się o tym od dawna w mieście.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Niemcy nie głupie a już w 39 gaz preferowali,.
|
|
Chciałam się zatrudnić w edukatorze ale pracują tam tylko pracownicy wdzięczni Pani Prezes, straszeni, dobrze opłacani. Niektórzy pracują na trzech etatach a przynajmniej dostają taka kasę. Jest też jeden Prezes T. Ktory decyduje kto ma pracować a kto otrzymywać pieniądze. Niedawno chodził po mieście i twierdził że jest mądrzejszy od Prezydenta a o projekcie przedszkolnym mówił dzieci przedszkolne do namiotu, liczy się kasa. To ten od dziadów.
|
|
Posadzki to tylko Wądołowski
|
|
Na pewno w Restauracji Cztery Pory Roku. Tam można również kupić porządną kawę ziarnistą do ekspresów ciśnieniowych. Polecam
|
|
Polecam ;). Kebab jak i pizza bardzo dobre :)
|
|
a ja byłam i dowiedziałam się że osoba która od 18 do 24 pisze emaile na forum nie interesuje się wcale dzieckiem... A ja powiem tyle gdybym nie pisała to nie było by żadnego zebrania i Pani prezes nie miałaby okazji powiedzieć że zabrakło wcześniejszej informacji z ich strony za co serdecznie przeprasza , nie mogłaby również powiedzieć że Edukator uratował ileś tam szkół i przedszkoli, o codziennej walce jaką przeprowadza z wszelkimi urzędami itp. O tym że ktoś napisał na forum, że żłobki nie potrzebne... ja nigdzie takich informacji nie widzę. Było dużo ludzi, chyba wszyscy rodzice z grupy pięciolatków i wszysctkie nauczycielki z całego przedszkola :). Po kwiecistym monologu Pani prezes nastapił czas na pytania, kilka osób ze strony rodziców odważyło się zabrać głos. Fajnie mówił facet i ze trzy-cztery kobitki. Z wcześniejszych informacji wynikało, że taka sytuacja potrwa do końca roku szkolnego, tymczasem w trakcie owego zebrania okazało się że jednak coś zrobią (mniemam że za sprawą mojego postu na forum) Ktoś mówił że w grupie 3 latków jest 7 osób na ogromnej sali, że może zamienią grupami. Cale cialo pedagogiczne i kilka osób z edukatora zostalo by ustalac co i jak. Wszystko ma się roztrzygnąć do poniedziałku... Pani prezes tak czy siak pomimo tego że mnie Pani zjechała cieszę się że wywołałam temat :) damciradę rozumiem, że to Ty dzisiaj dzwoniłaś anoinmowo do Edukatora ?:)
|
|
Polkowski Krzysztof Gabinet Weterynaryjny Adres: ul. Wesoła 13 Jedwabno podlaskie Kontakt: tel. 86 217 26 56
|
|
brzydulo, dokładnie to samo zrozumiałam, czyli że damciradę i basieńka to jedna i ta sama osoba (---.adsl.inetia.pl):) poza tym to dziwne, jakie ma dokładne informacje na temat Edukatora...czyżby pan/pani nieprzychylny/a temu Stowarzyszeniu?
|
|
obsługa wręcz przeciwnie bardzo miła, panie sympatyczne i pomocne
|
|
polecam dr.Leończaka ul. Hipokratesa 40 18-400 Łomża gm. Łomża miasto pow. Łomża miasto woj. podlaskie Telefon: 86 218 26 74 TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
To dowiedz się na Sikorskiego. Mój wujek korzystał z ich kuchni. I nie ma to nic wspólnego z MOPSem. follow me ![]()
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |