Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści POd obstrzałem świata cywlizowanego |
kaśka2, ja rozumiem, że można mieć różne doświadczenia, sama takie mam, ale nie można przekreślać prywatnych dużych firm.... pomyślmy co bez takich firm działoby się na łomżyńskim rynku pracy. Moim zdaniem, częste ogłoszenia nie muszą oznaczać częstych zwolnień, mogą oznaczać rozwój. Często narzekamy, że w Łomży jest kiepsko z pracą, że miesiącami można wysyłać cv, a zaproszenie na jakąkolwiek rozmowę kwalifikacyjną to już sukces, a tu się okazuje, że Konrad dał ogłoszenie i to nie ładnie z ich strony, kurcze coś jest nie tak.... A może dotychczasowa Asystentka dostała awans? Nieee, przecież z góry wszyscy "poinformowani" wiedzą, że jak nic wyleciała z pracy. Z Nowym Rokiem Wszystkim życzę wymarzonej pracy u wymarzonego Pracodawcy! W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści POd obstrzałem świata cywlizowanego |
może ktoś świadczy usługi ksero prywatnie w domu?:)
|
|
Re: PiSlamiści POd obstrzałem świata cywlizowanego |
Może to Ci nieco pomoże http://www.stroiciel.info.pl/page3.html TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |