Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KONFEDERACJA: PiS szykuje się do kolejnego SPRZEDANIA suwerenności |
jako że jestem z siebie zadowolony, nic nie postanawiam i nic nie zmieniam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KONFEDERACJA: PiS szykuje się do kolejnego SPRZEDANIA suwerenności |
a czym się różni rodowód Związku Kynologicznego od rodowodu wydawanego przez SPPR?
|
|
to chyba wiemy u kogo ten sylwester :}
|
|
|
Witam! Dzisiaj ok godz 11.00 przy sklepie K1 (ul. Kołłątaja chyba) zaginęła nam suczka. Jest to mieszaniec, jednak jest bardzo podobna do rasy Husky. Piesek zerwał się z obroży, także nie ma jej na sobie. Szukaliśmy jej jednak nigdzie jej nie było. Bardzo ją lubimy i chcielibyśmy ją odzyskać.. Niestety jedyną wadą tego psa jest to, że jak zerwie się ze smyczy to ucieka przed siebie i nie patrzy na nic :) Każdego, kto zobaczy ją bardzo proszę o telefon pod numer 514412736. Osobie, której uda się ją "złapać" i np. wziąć do domu daję 50 zł znaleźnego. Piesek ma na imie Gabi. Podaję jeszcze raz nr. telefonu do mnie- 514412716 Z góry bardzo wszystkim dziękuję za jakiekolwiek informacje. Link do zdjęcia psa: http://imageshack.us/photo/my-images/198/dsc0156qk.jpg/ W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
|
i już ci pisałam...dokształć się z tą kwotą zasiłków bo to już bardzo nieaktualne info....
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |