Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polska prawica gniewa się za prawdę. |
hehe ulus chyba sie tego dnia nie doczekam :P W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polska prawica gniewa się za prawdę. |
... i fajne dziary, i rączki mocno opalone :)
|
|
ja mam 187 :)... co wy ludzie tacy niscy jesteście?
|
|
przepraszam pijana oddaje racje , bez negowania przeciez zyjemy w lomzy mozliwosc poznania wspanialej dziewczyny wszyscy pseldo panowie pomina przy mozliwosci najedzenia sie i napicia wrocilam na ziemie :/ "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
W Foto Partnerze na Małachowskiego przy większej ilości będziesz mogła negacjować cenę, wpadnij i pogadaj z szefem. Jurand
|
|
|
Wiecie, wydaje mi się, ze nie możemy tłumaczyc sie w ten sposób, że na codzień jesteśmy zapracowani o nie mamy czasu na pamięc o ojcu Świętym. Chciałabym was też uczulic tez, że Pan Bóg chyba jest bardziej zapracowany niz my a jednak ma czas dla każdego z nas. Wybaczcie, ale tłumaczenia jakie często słyszę w stylu nie mam czasu pójśc na marsz bo muszę się uczyc nie są żadnym usprawiedliwieniem. Myslę, że ten marsz wymusi z nas chwilę refleksji nad nami i nad tym jak szanujemy drugiego człowieka. w tym wypadku naszego rodaka-jana Pawła II. Ale tez jak Jego słowa, że od nas zależy swiat pozostają wnazej pamieci. Mam nadzieję że to co naisałm ma sens.
|
|
:D Pijana wyślij i mi !! :PPPPPPP :D apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
czikilala to co napisałaś ma sens. natomiast usprawiedliwianie w tym wypadku nie ma sensu. Bo obecność nie jest obowiązkowa, przyjdzie tylko ten kto naprawdę tego potrzebuje i chce.
|
|
pijana powietrzem a na jakiej podstawie wybierzesz partnera na te wesele??
|
|
Ladna nie ladna ale odwazna :P apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Spoko to może i ja znajde sobie kompana na wesele na Forum:) Pijana powietrzem miałaś genialny pomysł. Tylko dwie sprawy :jestem troche starsza i nizsza :) Nio prosze do czego się przydaje Łomżyńskie Forum:) Jurand
|
|
niektorzy sie jeszcze ucza blah :(
|
|
Uczciwy człowiek próbuje zarobić na życie i utrzymanie, prowadzi swoją działalność, a tu nagle buuum - dostaje w łeb, traci część swojego dorobku i ledwo uchodzi z życiem. I to w biały dzień, a przestępcy - dalej na wolności. Dziś już nigdzie nie jest bezpiecznie. Gratuluję naszej policji skuteczności, szybkości działania!!! apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
makmarc a co sie stał i gdzie ?
|
|
ja chce spacc :(( Jurand
|
|
|
Konczlam III LO informatyke prowadzil p. B..., mialam duze braki w tej dziedzine i klopoty na studiach. Nie polecam III LO jesli masz plany zwiazane z informatyka.
|
|
...no a ja już z pracy zdążyłam wrócić i zaraz idę do drugiej. Acha i jeszcze zajęcia na uczelni, ale to sobie chyba daruję - co za dużo to niezdrowo - jutro sobie pójdę. Oczywiście rano. apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Tak naprawdę, to w Łomży się tory zaczynają, a nie kończą. ( Czyż to nie brzmi inaczej ?). Jak się jechało z Warszawy naszym ekspresem "Północ - Południe" (stąd nazwa, bo jechał prawie pół nocy i pół dnia ;), to przynajmniej można było spokojnie kimnąć bez obawy, że prześpi się swoją stację.
|
|
Napewno ich złapią to tylko kwestia czasu.
|
|
Wąska ?
|
|
...taka informacja powinna byc umieszczona w witrynie sklepowej w widocznym miejscu..więc sie przejdź tam i poczytaj :PPP
|
|
Do Boskiboy oooo prosze jaka propozycja ....nie bał byś się tak w ciemno:) Ale cóż życie to ciągłe ryzyko :) To jak będzie z NASZYM weselem:)
|
|
hohoho ten temat cieszy sie bardzo duzym zainteresowaniem :) wiecej takich tematow!!! heheh pozdrawiam:)) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
Halino nie zgodzę się z Tobą - wedle tego sposobu rozumowania jeśli coś jest za drogie i jest to powodem kradzieży nie jest żadnym wytłumaczeniem idąc tym torem myślenia jeśli cena benzyny wydaje mi się za wysoka to powinieniem odjechać, że stacji benzynowej nie płacąc rachunku? - chyba nie a co do pośrednictwa łsm - jeśli rozliczenia przejełby mpwik to wg obowiązującego prawa i tak za różnice z licznika głównego i lokatorskich i tak musiałaby pokryć spółdzielnia - z tego co widać na rachunkach za wodę - odczyt to 1 zł , czyli 1,22 z vatem tymczasem znając to co wyprawiają monopoliści czyli elektrownie i wodociągi czy też gazownia - od razu mielibyśmy zaraz jakieś opłaty przesyłowe stałe , opłaty przesyłowe zmienne, opłaty za gotowość do dostarczenia wody i pięć innych równie bzdurnych opłat obecny system nie jest doskonały ale pomysł rocznego ryczałtu i rozliczenia końcowego wydaje się nietrafiony jeśli przy comiesięcznym odczycie są nieprawidłowości to pomyślcie co działoby się np. u lokatora któremu licznik zaciąłby się lutym a zostałoby to dopiero dopatrzone w grudniu? wszelkie straty oczywiście pokrywaliby sąsiedzi ponieważ chyba jedna osoba na 10 powiadomiłaby o awarii wodomierza a reszta kładłaby na to laskę i cieszyłaby się, że się zaciął i nie wskazuje zużycia ryczałt wg ilości zamieszkałych osób to też niedobre rozwiązanie ponieważ są mieszkania w których nie ma zameldowanej nawet jednej osoby a jest to teraz zgodne z prawem , wynajmowane powiedzmy studentom lub uczniom, ociązenie byłoby zerowe a faktyczne zuzycie wody przez parę osób na pewno znaczne łsm zaczęła teraz stosować oprócz foli megnetoczułych także elektroniczne detektory pola magnetycznego a te potrafią wykryć, ze ktoś korzystał z magnesu nawet do miesiąca wstecz, przyłapane osoby powinny być karane po prostu jak zwykli złodzieje co może powstrzymywałoby innych od "oszczędzania" na cudzy koszt
|
|
a bym zapomniał także cwaniacy "oszczędzający" na podzielnikach kosztów cw poprzeż zakrywanie ich folią itp wynalazki także wcale nie rypią jakiejś tam spółdzielni tylko swoich współlokatorów jesli dobrze rozumiem rozliczenie cw które mam przed sobą to z jednej strony ustala się kwotę zapłaconą przez blok na recz mpc-u z dugiej zaś zlicza liczbę kresek z całego bloku także jeśli jakiś mądrala w ten czy inny sposób zmniejszy sobie liczbę zuzytych kresek to doprowadza do zwyżki ceny za jedną kreskę a ponieważ sam ma ich wykazanych mniej niż powinien doprowadza do tego, że to sąsiad zza ściany buli za jego "pomysłowość" ze swojej kieszeni a przez to zmiejsza się motywacja do oszczędzania dla tych którzy nic nie kombinują chyba, że źle rozumiem zasady rozliczenia co?
|
|
a co do mentalności spamerów to ich nie rozumie - co myśli sobie jakiś gość wysyłający maila z ofertą takich czy innych medykamentów - skoro on mieszka w Peru a ja w Polsce, głupi jest czy jak myśląc, że taka transakcja dojdzie w ogóle do skutku?
|
|
a co by było gdyby "pijana powitrzem" okazał się mężczyzną? mogłoby dojść do niezręcznej sytuacji :-)
|
|
wierzę tylko wiesz jakie dzisiaj są zwariowane czasy
|
|
pijana powietrzem chyba juz nadeszla Wielka Chwila Wyboru(WCW hehe)?? ktory z nas pojdzie na te wesele?? przepraszam ze ja w goracej wodzie kapany, no ale taki jestem:P
|
|
eeeeeee kurde dobry pomysl:P ale gdzie??
|
|
Sajan, a gdzie tylko chcesz :) Może cos zaproponujesz? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
może niektórzy powyrastali z komunijnych i musieliby ciupasem lecieć do sklepu :-)
|
|
1972 o to chodzi:D zbijemy Ptysia91:P moze przestanie pisac na forum hehe
|
|
oj no wlasnie a jak teraz wybierzesz to pikus bedzie:P
|
|
hehe nie no nie bedzie tak brutalnie :) A ptysiu to bardzo pocieszny chłopiec :) apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
no a kiedy te wesele ze masz czas jeszcze??
|
|
z tego co wiem to ptysiu ma jutro bierzmowanie i nie bedzie mogl przyjsc :( apostata ks. Tischner: "Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"
|
|
hehe pijana powietrzem zebys Ty po weselu nie byla:P
|
|
pijana powietrzem ja tez lubie:P i co z tym zrobic??
|
|
no to chłopcy decydować sie gdzie pojdziemy :)
|
|
jak dla mnie dobry osiedlowy klimat :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |