czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Z czego dumni są Łomżyniacy ?

taka stuningowana Łada 1500 ?

ja Ci mogę dać inny namiar :)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Z czego dumni są Łomżyniacy ?

zarabiste- baaaardzo mi sie podobaja, ale, czy maja szanse na sukces...moze w...

idolu

tak od chodzenia są trawniki
ale niektórym estetom z psem na smyczy strach zapuszczać się na trawnik żeby w coś nie wdepnąć albo żeby pupil nie naniósł czegoś na łapach do domu to tak trzymają krótko na smyczy, że te chcąc niechcąc walą na chodnik

W parku przy Domu Ludowym (szkole Drzewnej) pierwsza alejka

Jacek wszystko zgadza się.
Gdzie znajduje się ten napis?

Czy Ty wiesz, że jest to zabronione?

Osoby niekompetentne proszę o nieuczestniczenie w dyskusji.

Do wiadomości Maćka - szybę tylną i w tylnych drzwiach możesz sobie nawet zaspawać blachą lub pomalować farbą olejną. Nie można przyciemniać jedynie szyby czołowej i w przednich drzwiach.

Ja tylko pytam o namiary na zakład przyciemniający szyby w Łomży.

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Przyciemnij, a policja zawsze znajdzie jakiś powód do ukarania.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Do wiadomosci wszystkich: przyciemnic mozna wszystkie szyby procz pzedniej. Zgadza sie fakt ze boczne tylnie szyby mozna zamalowac zaszpachlowac przyciemnic jak kto chce. Boczne przednie szyby tez mozna przyciemnic jednak delikatnie musza miec one wiecej niz 70% (czy cos takiego) przejzystosci. Sa rozne folie ciemniejsze i jasniejsze na przednich bocznych szybach musi byc ona naprawde jasna i miec duza przejzystosc.

Zgadza się, szyba tylna szyba i 2 tylne boczne można przyciemnić 100%, 2 szyby boczne przednie można przyciemnić w 30% czyli musi być 70% przejrzystości, zaś czołowej jest całkowity zakaz, takie są przepisy i ustawy. Policja nic nie może zrobić i już. A wydawać by się mogło, że Maciek zawsze wie wszystko na temat na motoryzacji :) Rozumiem, że Twoja wypowiedź ma na celu przede wszystkim bezpieczeństwo, ale jeśli chodzi w tym przypadku o prawo, nie masz racji :)

Na Krasce dobrze przyciemniają, na Al. Legionów w lewo przed stacją BP i w Car Audio Fox (co do nich nie znam żadnych opinii).

Support Your Local Football Team.

Zmartwie was. Ostatnio zmienily sie przepisy i nie mozna juz przyciemniac przednich bocznych szyb. Znajomy mial przyciemnione, policja zabrala mu dowod rejestracyjny i powiadomila ze zmienily sie przepisy.
Jesli chcecie wydac na darmo pieniadze, prosze bardzo. Pojezdzicie troche i sie przekonacie.
Pozdrawiam

Jacek16, widzę że Ciebie niczym nie zaskoczy. Czy ty przypadkiem nie uczysz historii w Mechaniaku?

Pozdrowienia.

to jakieś IP?... no na pewno w PL nie ma adresów IP publicznych zaczynających się od 21...

-Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry-
-Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-

O 6:00 to ja sie dopiero klade spac... :/

No kurcze czy nikt nie jest w stane mi pomóc? Mi naprawdę zależy na tym , by się czegoś dowiedzieć o tym człowieku.

Car audio Fox polecam, robilem tam juz wiele rzeczy, polecalem znajomym, ktorzy tez byli zadowoleni (elektryka, audio, alarmy). Jesli chodzi o przyciemnienie, to robia tam tylko piecowo, ale szyby sa wysylane do innej firmy. www.fox.4lan.pl

pewnie dlatego, że miał tylną przyciemnioną wiadomo czemu .. jedynie tylne boczne i "kwadraty" można przyciemnić

Pijana powietrzem pisze serio to jak ?

Jeśli obrabiasz mi dupę , to nie zapomnij mnie w nią i pocałować :)

174 + 7 cm na szpilki, wiec ptysiu odpadasz :(

Lady Isztar :) a z Toba to chetnie pojde na wesele nawet na nasze :*

nie

budynek znajduje sie przy ulicy Giełczyńskiej ale co sie tam kiedy znajdowalo to nie wiem wiem tylko tyle ze znajduje sie tam teraz lekkie wysypisko smieci głownie puszek po piwie(oczywiscie nielegalne)

hhehe oki :D

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org