Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Namawianie do szczepień to zbrodnia |
Działa. Tylko trzeba wcisnąć klawisze alt i F4
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Namawianie do szczepień to zbrodnia |
Na Piłsudskiego w Pianpolu,tam gdzie są artykuły tapicerskie,mają po 60 zł.
|
|
Ja tam poleca samsunga, juz mialem kilka tych telewizorów i naprawde żadnych problemów, w rodzince tez kupuja tylko samsungi i naprawde sie sprawdzaja, ja mam niepełny LED a polecam pełny natomiast 3D jak dla mnie nie był potrzebny ale to pewnie kwestai upodobań... Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ja koło kauf;andu kupowałem i ładne tam maja i spory wybór;o)
|
|
podaj do siebie namiar , mmialem to samo i spoko loko mi odzyskal koszty male niemartw sie nie bedzie zle ;) wyslij mi na poczte swoje dane losami3@o2.pl
|
|
,,nie dotyczy" jakimś programem to można sobie zaszkodzić , jak się nie umie to lepiej się do tego nie odzywac
|
|
dla mnie jest w porządku ,więc nie wiem czemu inni tak krytykują, jak są dużo gorze firmy w Łomży które nawet umowy nie dają... Kasia..
|
|
dzieki za przypomnienie:) Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
poszukuje osoby która zajmuje sie praniem tapicerki samochodowej Kasia..
|
|
jak zwykle zima zaskoczyła drogowców, ulice ledwie co muśnięte pługiem
|
|
Edvard18 Łomżyński tłuku obesrany mój adres jest powszechnie znany i mój niby wizerunek:))))))))) Wiec cweloska mordo morda w kubeł !!!!!!!!
|
|
Dnia 7.12.2012 w Lomzy na stacji autobusowej PKS okolo godziny 19:00 zostawilem nieopacznie laptopa TOSHIBA. Byl zapakowany w czarny futeral na dlugim pasku. W futerale byly niektore dokumenty z pracy i gazeta wyborcza z tego dnia. Uczciwego znalazce prosze o kontakt na adres email: jlowicki@hotmail,com. Dla znalazcy nagroda .
|
|
Jak Finezja to tylko p.Iwonka
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |