czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Czy do totalnych kretynów cokolwiek dociera?

ciekawy wzór

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Czy do totalnych kretynów cokolwiek dociera?

Aha. Czyli policja też w tym palce maczala, także jeżeli spotkam na swej drodze zamiast zielonej strzałki czerwone światło na tym skrzyżowaniu - pojadę w zawadzka!

Nie przyjmę mandatu i sprawę naswietle w sądzie.. Może ktoś tam się zastanowi ze nam małe miasto korkuja sztucznie!

Nie wiem. Ma być korek jak w metropolii jakiejś?

Napisz do mnie na e-maila to prześle numer telefonu i imię osoby która tym profesjonalnie sie zajmuje.

ja ci serdecznie dziekuję za ta propozycję. Domyślam się ,ze faktycznie masz jakis problem . Ja na twoim miejscu poszedłbym na sesje rady i jak akwe na ławe to powiedziła co ci szkodzi - nie zastrzelą cię. Natomiast nie dowalaj swoje gminie bo gmina to także ty. A gminę macie ładna , dobrze zarządzaną i nie jedni wam tego zazdroszczą oj zazdroszczą. Owszem nigdzie nie jest idealnie.

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Uhm. Mam już swoje lata, ale patrząc na was *młodych* mam wrażenie, że internet dopiero co raczkuje,. :> Chyba, że zwyczajnie sobie jaja robicie :>

Byłem na sesji rady dwa razy. Powiedziałem prawdę popartą kilkoma kilogramami korespondencji wymienionej z UG i innymi urzędami. Wójt odwrócił kota ogonem a ludzie bili mi brawo i co z tego wyszło ?? nic się nie zmieniło. To jest właśnie dobre zarządzanie, mieszkańców traktuje się jak zbędny balast, niestety włodarze nie pamiętają że podatki nie biorą się z powietrza.

http://www.youtube.com/watch?v=1Cniu2kMdUI

zamiast wymieniac kompomenty na poczatek wyciagnij pamiec i wloz ja ponownie aby sie styki nieco przeczyscily. jezeli sie czujesz na silach to to samo zrob z procesorem, kartami ktore masz zamontowane i wtyczkami od zasilacza do plyty glownej. problemem nie musi byc wcale plyta glowna, tylko zasilacz.

Hej wszystkim. Chciałbym zwrócić waszą uwagę na ten , że właśnie tytuł . Chyba nasza policja jest mało domyślna poco staruszce były takie pieniążki potrzebne w szpitalu . :)

Ale jak to mówią w kawale pewnym który zacytuje:
"Przepraszam panie doktorze
-TAK?
_Panie doktorze do której pan przyjmuje
-Do prawej proszę pana do Prawej"

i tym optymistycznym akcentem zakończę swoje wypociny , chociarz w gruncie rzeczy to szkoda mi tej pani na pewno dużo postawiła sobie wyrzeczeń i trudu by odłożyć kwotę z tej marnej renty/emerytury jaką ugotowano nam poprzez państwo POlskie.

marna renta jak była na stołku za komuny to na pewno 6000 tysięcy ma albo i lepiej mój dziadek tylko solidarność gnębił i ponad 5 tysięcy demokracja mu dała .

Sroczak to jakieś pocieszenie dla mnie że nie jest tak tylko u mnie :)
A czy Tobie udało się pozbyć tych napisów?

nie to jest budynek na sprzedaż kino będzie w Łomży dalej

Firefox tez blokuje:) heheheh, wreszcie ktos sie wzial do roboty, jak nie admini to google hahahahah

ktoś pewnie shackował.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org