Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Doroczna SESJA Prawdy Rady Miasta Łomży |
Bardzo głupi temat -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Doroczna SESJA Prawdy Rady Miasta Łomży |
Witam bardzo ciekawy pomysł, myślę że jakbyście się skontaktowali z włascicielem czy administratorem 4 lomza to oni by umieścili stały link do tej strony a także może by pomogli w temacie grafiki przecież to są dobrzy fachowcy i to dla nich pryszcz. Pozatym można znależc dojscie w Urzędzie miejskim dział promocji rozwoju itp, mggli by ten pomysł wesprzeć finansowo to dla nich też mały problem. Życzę powodzenia i tak trzymać!!!
|
|
Moze zamiast zwyklych zdjęć cyfrowych warto było by zrealizowac np.: stare miasto na wzór: http://www.hedenmedia.pl/realizacje/hotele/marianna.html zdjęcia wykonywane przez tzw.: rybie oko, troszke droga rzecz, ale jak udało by ci się uzyskać poparcie władz miejskich to może i sprzęt by się znalazł jak nie na własność to przynajmniej na jakiś czas, powodzenia -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
MrS podaj mi swój numer gg bo na stary nikt nieodpowiada Zbych
|
|
Po wielu próbach z różnym softem i przy uwzględnieniu możliwości transferowych łącza, postanowiłem uruchomić kamerę pod linkiem www.strefa53@stnet.pl lub www.strefa53.4.pl - występują problemy z Operą - natomiast IE oraz Firefox (konieczna java) nie powinny mieć kłopotów.
|
|
gratuluje :-)) no i oczywiście w linku nie powinna być @ "małpka" tylko kropka pozdrawiam oko
|
|
Zasady są proste: wklejamy zdjęcia z różnych miast Polski i ze świata. Zadaniem pozostałych forumowiczów jest poprawne wskazanie miasta, skąd dane zdjęcie pochodzi. PS 1. Jeśli fotografia jest bardzo duża, wstawiajcie tylko sam odnośnik do zdjęcia PS 2. Zdjęcia z Łomży umieszczamy w temacie Gdzie to jest ? Cz. 3 Gdzie to jest łomżyniacy ? :P ![]() ![]() Władza przemówiła, decyzję podjęła, chór pochlebców przytaknął, ale kto na tym zarobił ?
|
|
[image]http://makmarc.w.interia.pl/tower.jpg[/image] Na początku wstawiasz [image]tutaj link[/imege]
|
|
Mur chiński wstawcie :) ciekawe czy dacie rade cały hehe
|
|
Ja niestety dzisiaj nie mogę ale odezwę sie do Ciebie wieczorem na gg
|
|
Kto mi powie?Jak do wypowiedzi dodać jakiś jpg bądź też jakiś obrazek.Proszę o pomoc - dzienx.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |