Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W kontekście tzw "świńskiej grypy" |
dokładnie, zgadzam się z SN4P.Co z Was za kibice, bez względu na wynik trzeba kibicować do końca, bo oczywiście gdyby ŁKS wygrywał to nikt by nie wyszedł - trzeba umieć też przegrywać... ŁKS najlepszy jest i niech mi nikt inaczej nie mówi.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W kontekście tzw "świńskiej grypy" |
zamknij pape -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Jutro o 18:00 będę czekał na zainteresowanych w restauracji "Cztery Pory Roku" na Alei Piłsudskiego. Jest tam o tyle wygodnie, że jest bezprzewodowy dostęp do Internetu. Wszystkim zainteresowanym projektem wyjaśnię o co dokładnie chodzi, na czym będzie polegała realizacja. Czy mogę liczyć na czyjąś obecność? Pytam o osoby, które są pewne swojej obecności. Myślę, że projekt jest bardzo ciekawy i warty uwagi... Zbych
|
|
Marcelus.... No rozglądać to się będe...ale ze zdjęciem będzie trudno... zdjecie może być nieostre(z telefonu siemensC75:P:P,)choz robi dobre zdjęcia:P -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
MrS ja zdięcia moge Ci załątwic to też mam przyjsc :P hehe "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
MrS a niby czego lub kogo miałbym sie bac ? -----*****-----*****-----*****------***** Łomża, Łomża, Łomża . . . -----*****-----*****-----*****------*****
|
|
Co za głupi temat
|
|
ptysiu91: chociażby po to, żeby udowodnić, że nie jesteś gówniarzem, tylko poważnym człowiekiem. 18:00 - DZIŚ - CZTERY PORY ROKU, AL. PIŁSUDSKIEGO Proszę mi napisać, kto będzie napewno. Zbych
|
|
Witam Łatwa zagadka jest to ***EŁK***. Pozdrawiam BUNKIER
|
|
szamac nie porownuj NAS do Krakowskich kibicow, bo to kiepskie porownanie i nie na miejscu, a wrecz nawet obrazliwe pod adresem tych ktorzy uczestniczyli w marszu rok temu, w tym takze i mnie. Nie chcesz nie przychodz, chcesz przyjdz i prosze Cie nie krytykuj czegos co sie dopiero wydarzy... do zobaczenia na marszu.... Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |