Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Taka prawda ! |
Dziś znalazłam się w sytuacji, w której moja córeczka chciała siku podczas robienia zakupów w Biedronce przy ul. Szosa Zambrowska. Zapytałam ochroniarza czy mogę skorzystać z łazienki, wskazał mi do niej drogę, więc wzięłam dziecko i poszłam....Nie zdążyłam otworzyć drzwi do toalety, gdy PANI siedząca w biurze zaczęła krzyczeć, że nie mogę tam wejść bo jest to łazienka dla personelu;/ Grzecznie poprosiłam, ze względu na dziecko (które ma 5 lat) czy mogę jednak skorzystać. W odpowiedzi usłyszałam pytanie: Czy dziecko ma badania sanepidu??W tym momencie złość wzięła górę i zapytałam czy ta pani jest człowiekiem, niestety okazuje się, że nie jest, kazała wyjść. Z zapłakanym dzieckiem wyszłam ze sklepu. Czy ludzie zapominają o człowieczeństwie? Nie rozumiem jak można tak potraktować dziecko! Życzę tej pani aby sama znalazła się w przyszłości na moim miejscu i poczuła żal i smutek dziecka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Taka prawda ! |
tu jest jeden!! :-) a i zaineresowanie miewam duże,jeno baczeć mnie lepiej na trunki serwowane za blatem niźli na sztucznie naciąganą urodę wyginających się córek moich rówieśników.jesli chcą sie bawić niechby se klocki ustawiały... krejzolka Popróbuj w klubie seniora,tam żaden z waćpanów nie omieszka uderzyć w twe łaski i o taniec poprosić se nie daruje ;-P Kasia..
|
|
Może dlatego, że dostają kasę za tworzenie miejsc pracy dla osób niepełnosprawnych i zatrudnianie ich :) DiDi
|
|
achaa...:D nieźle.....faktycznie stworzone jest tam miejsce pracy wprost idealne dla osoby niepełnosprawnej...
|
|
matko jedyna przeciez to male dziecko bylo? Trzeba bylo sie tej baby zapytac czy oni wszyscy maja z sanepidem wszystko ok i trzeba bylo zadzwonic i do inspekcji pracy i do sanepidu, bo w tym calym rozgradiaszu na pewno nie wszystko cykalo. Trzeba tez bylo zdjac malej spodnie i kazac jej nasikac na srodku wtedy musialanby posprzatac bez poomocy sanepidu
|
|
co to za glupia moda zeby na bal maturalny krotkie kiecki zakladac...
|
|
Owy autor założonego tematu to chlopak pracownicy tej knajpy, ktory lubi objerzezdzac wszystkich na forum
|
|
nieesia a to mogłoby być ciekawe ;) ciekawe jaka byłaby reakcja
|
|
TA pani to slużbistka. nie wróżę jej długiej pracy w biedronce.
|
|
Problem w tym że budują i otwierają nowe Biedronki , a nie ma w nich toalety dla Kowalskiego robiącego u nich zakupy. Chcący siusiu róbcie tam gdzie aktualnie przebywacie a problem może się rozwiąże.
|
|
Polecam Elektryka tel.787668228
|
|
Do Biedronki chodzi się na zakupy a nie na spacery z dziećmi . Wysz.czać może się w domu przed wyjściem tłumoki:):) DiDi
|
|
SUKA!!! Kasia..
|
|
no i szansa dla osób z niepełnosprawnością "Osoby niepełnosprawne są mile widzianymi kandydatami", dla pozostałych-nie ma co szukać.
|
|
Oczywiście że pamiętam :) I następne robię robię po wyjściu z piwa:):) Kasia..
|
|
Zwolnila sie ,znam ja .. Chcesz jakiś namiar ?
|
|
gdzie moge za darmo i bez rejestrowania obejrzeć ZMIERZCH część 2 ?
|
|
OjciecR. dobrze się wżeniłeś czy komuś pierwszy mylion zapieprzyłeś.Jesteś typowym ułomnym Polaczkiem jak zezowaty straszą wymądrzają się w internecie więc podaj adres swej firemki i zobaczymy.Jakim jesteś pracodawco dobrodzieju:))
|
|
na zlukaj tv ale po angielsku Kasia..
|
|
sorki zalukaj tv mialo byc Kasia..
|
|
raczej w kinie _______________ www.student.lomza.pl
|
|
nie ma "Zmierzchu" cz. 2. Jak już to "Przed świtem" cz. 2.
|
|
Przenosił się ktoś z was z 2 kl do Plastyka?
|
|
Jak Biedronki ,strokrotki itd powstawały to te małe miały poupadać i jakoś nie upadają tylko ci nasi mniej "chapią" do kieszeni. Bardzo dobrze,że Tesco prowadzi nabór,dodatkowe miejsca pracy są bardzo potrzebne co odzwierciedla się w statystykach. Dużo by wyliczać plusów na tle tych naszych rodzimych beznesmenów heh
|
|
Jeszcze zależy jaka to linia ? Jeśli przesyłowa wysokiego napięcia i od dziesiątek lat to nie licz że Ci przesuną. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Radziu Radziu, stary ty a taki głupi...
|
|
nie wiem nic o przesunięciu, jak mają wymieniać to niech wymieniają, tylko co z tą dzierżawą w razie co...wydaje mi się to małoprawdopodobne....
|
|
Niedawno do schroniska trafiła 3-miesięczna suczka.Być może jest po wypadku.Nie miała nic złamanego.Na skórze otarcie,które już się goi i jeszcze trochę obolała.Jest bardzo malutka,wyrośnie na małego pieska,kilku-kilogramowego.Uwielbia kontakt z ludźmi i ciepło.Najlepiej czuje się na rękach i przytulona.Szukamy dla niej odpowiedzialnego domku bez małych dzieci.Jest tak drobna,że można łatwo zrobić jej krzywdę.Nie może mieszkać na zewnątrz.Trudno zrobić jej zdjęcie,bo chce być przy człowieku i wdrapuje się na ręce.Po adopcji,kiedy sunia skończy 6 miesięcy można ja bezpłatnie wysterylizować w schronisku. mail : eelinaa@wp.pl tel. 606 416 949 , 660 464 642 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
no swinia naprawde. pewnie narobila sobie wrogow swoim chamskim zachowaniem. az strach tam porzychodzic jak tacy niemili pracownicy sa. mnie juz tam na pewno nie zobacza. ksiazeczka sanepidowska u dziecka. chora baba. a jaki wstyd przy okazji narobila czlowiekowi.
|
|
zapraszamy do nowo otwartej pizzeri biesiadowo ul. nowogrodzka 8a tel. 537425917 . przyjdz sprawdz najwieksza pizza w miescie 57 cm oraz nowosc w polsce pizza rozek tylko 6.50 zl codziennie od 10-23 zapraszamy
|
|
spia pod mostem biedaczki.
|
|
Aspartam jest w gumach do żucia
|
|
Zachęcona wysokimi wygranymi w RMF MAXXX i za namową prowadzącego że wystarczy wysłać TYLKO RAZ swoje imię na nr 7275 wzięłam udział w konkursie...miało być raz...hmm...a co jakiś czas przychodzi do mnie wiadomość zwrotna żeby znów wysłać swoje imię i kupić dzwonek na telef ..... Czy ja czegoś nie zrozumiałam czy może to po raz kolejny robienie w bambuko... Grał ktoś z Was w to..?
|
|
Mysle ze bardzo zle sie zachowala ta pani. Ja bym jak najbardziej pozwolil dziecku sie wysikac, nawet jak bym mial dostac zjebke od przelozonego. A dlaczego.? Bo jestem czlowiekiem. Ta pani chyba nie zabardzo jest czlowiekiem. Szkoda ze nie wiem ktora to pani, to bym jej powiedzial co mysle o takich ludziach.
|
|
wiesz chyba masz cos nie tak z glowka..po pierwsze ludzie umieraja na rozne choroby non stop nawet jesli zyja zdrowo...po drugie czlowiek bylby roslina zeby sluchal i stosowal sie do takich wywodow..po trzecie zycie trzeba przezyc a nie ograniczac sie tylko do tego co zdrowe i legalne..wszystko jest dla ludzi...a juz niedlugo uslyszymy ze sex tez jest szkodliwy bo tak wymyslili naukowcy.. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
myślę że trzeba kupić taką antenę jak mają sąsiedzi i też będzie dużo kanałów, a dokładniej 15 ;) Kasia..
|
|
Zamierzam wykupić dodatkowe jazdy doszkalające. Kogo polecacie? Kogo odradzacie?Ile kosztuje godzina nauki jazdy? Przy okazji: Kto sprawuje nadzór nad działalnością tego typu ośrodków w Łomży, przyjmuje ewentualne skargi??? Pozdrawiam:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |