Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zagadka |
Wiem wiem, jak niektórzy napiszą starszego jak i na dodatek własnego już nie mógł wyszperać, ale to co dzisiaj przeczytałem pachnie optymizmem i jest w tym duża szansa, jeśli połączyć to przedsięwzięcie z planem zagospodarowania terenów brzegowych Narwi, to może być super efekt. http://www.4lomza.pl/index.php?wiad=7216 ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zagadka |
naucz się pisać najpierw... potem zadawaj pytania... i odpowiadam: tak, tylko wybrane osoby... pozdro DiDi
|
|
ciekawa rzecz moze z tego wyjsc Uwaga!!! nabity :)))))
|
|
SaneOne- ja zadalam pytanie jak i co mozna z takim czyms zrobic jesli sie juz zdarzy a nie powiedzialam ze mi sie zdarzylo :)
|
|
Kaczak skoncz wagarowac bo to sie zle skonczy. Masz tylko 15 lat (jeśli ktoś nie wierzy kaczak23.fotka.pl). Wracaj do szkoły bo drugi raz cię nie przepuszczą. Ucz sie z polaka a nie wypisujesz głupoty na forum. Pa Rafałku tomeczku. P.S Pani od biologi tęskni za tobą. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Nie mozna zawsze wygrywac, poziom gry jeszcze senny, nei zachwycila gra. I ostatnie slowo do "kibicow", ktorzy wychodzili, tak sie nie robi wielcy fani mecz trwa do ostatniego gwizdka.... ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
Bardzo ciekawy pomysł, oby wypalił.
|
|
Zajmę Wam maksymalnie 30 minut... ptysiu91: 6669863. Zbych
|