Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
degradacja biskupa - generała |
ja dziś byłem powiedz kolor kurtki bo ja dziś widziałem dwie podobne albo kolor włosów Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: degradacja biskupa - generała |
Budują biedronki wszystkie większe zakłady pracy sprywatyzowane lub już dawno wyburzone ,wskaźnik bezrobocia pnie się co raz wyżej ,skala emigracji sięga niemal zenitu.Wnioski wyciągnijcie sami. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
taka jedna sprawa, zdesperowany czlowieku.... Rynek nadal jest ;] A z twoimi zaburzeniami proponuje przejsc sie do psychologa...
|
|
Zdajesz sobie sprawę, że temat brzmi: GDZIE KUPIĆ SZTUCZNĄ CHINKĘ? W sensie: kobietę z Chin... STRANSKY
|
|
SONY29- Nauczy się najpierw pisać a później wypowiadaj się na forum
|
|
Zapewne zmyślona marka dla badziewnego sprzętu produkowanego gdzieś na chińskim zadupiu. Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Prosze mnie nie krytykowac bo moglem sie pomylic i pomylilem sie zamiast y wstawilem a SORRY
|
|
Nie ma żadnej biedronki to był żart ...
|
|
chyba PG1 :)
|
|
Na Aleji Legionów 45a jak dobrze pamiętam koło tej szkoły zielonej.Ten salon w podwórku jest to muszę napisać, że masakra jak ta właścicielka włosy robi ona sto lat za murzynami ze ścinaniem i malowaniem włosów.Przestrzegam ![]() caractère allemand
|
|
PG8 przy SP9 mają najlepszą kadrę szachistów i często wygrywają na turniejach, PG1 to wylęgarnia debili.
|
|
A gdzie ma do Ciebie napisać?Tutaj na forum?
|
|
No właśnie , dobre pytanie to ile kosztujesz?
|
|
W łomży mamy MPKi które kosztują 2.80 zł(poprawcie jeśli złą cenę podałem) za bilet. Byłem kilka razy w Olkuszu (takie małe miasteczko na południu Polski). Też kiedyś mieli drogą komunikację, ale ktoś bardzo mądry się temu przeciwstawił i na początku kupił 3 busiki jeżdżące po całym mieście i pobierające po 1zł za przejazd. Teraz uwaga bo będzie najciekawsze. Ludziom spodobał się pomysł tego przedsiębiorcy i szybko dorobił się następnych busików, komunikacja miejska (autobusy) upadła, przez co nie miał konkurencji. Na dzień dzisiejszy busiki tego Pana jeżdżą co 10 minut z każdego przystanku pobierając 1zł za przejazd od osoby, nieważne czy jedziesz 2 przystanki czy przez całe miasto. Mało tego, Pan jest tak przedsiębiorczy, że wysyła busy do Krakowa i Katowic, oczywiście PKS w Olkuszu też szybko upadł, bo busy miały cenę kilkakrotnie niższą, teraz jeżdżą tam co godzina. Gdyby w Łomży jakiś przedsiębiorczy pan z głową do interesów wpadł na taki pomysł to myślę, że MPKi też szybko by stąd zniknęły.
|
|
co się czepiacie, pewnie gościu jest dyslektykiem:D
|
|
Tak powinni im jednak kupić te zegarki szwajcarskie.( może junia dofinansuje) Kasia..
|
|
pg 1
|
|
A może sony nie jest Polakiem tylko emigrantem z reklamówką z fajkami i biedny nie ma gdzie się podziać. Stąd problem z poprawną pisownią.
|
|
u mnie pod blokiem praktyczniej po każdej nocy coś stoi, a to kanapa, a to kawałek segmentu, sama niedawno wyniosłam dywan i z rana już go nie było, pewnie się komuś spodobał:D
|
|
za stara jestem, czasem jaja sobie robię na forum dla odstresowania po ciężkim dniu, ale imprezy to już nie dla mnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |