środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
...a De.wotka na to...

Bogaci inwestorzy kupuja sobie ustawy w sejmie dlatego tak jest ale to nie temat na forum

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: ...a De.wotka na to...

No wlasnie czesc juz tak robi tylko przyszlosc kraju nie ciekawa moim zdaniem jest lepiej obnizyc zus niz zeby ludzi placili w innym.kraju bo jest mniejszy a emerytura wieksza to jal nie ma tu polityki w tym zlodziejstwo w bialy dzien niektorzy mysla jak dzieci

patrz przysiegam ustane na glowie i dowiem sie kim jestes i wtedy Ty bedziesz cwaniaczkiem. przyje***** sie do klubu bo na twoj ryj zadna nie leci a dziadzius poczestuje cie dobra kociupka ktos pracuje rano i znajde cie w tej twojej pracy. na drugie chyba masz porazka. i czym ci ten klub tam zaszkodzil bo z tego co piszesz to nie tylko klub ale ja i moja dziewczyna. ty w moim wieku bd turlal beret ku*** i jajami dzwonil o posadzke.

Gabinet stomatologiczny Państwa Wróblewskich na Wyszyńskiego robi takie rtg

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Witam
Wczoraj okradziono mi samochód, zgineło mi kilka reczy w tym walizka z odzieżą , portfel damski w panterke z dokumentami bez gotówki w środku. Karty i reszta jest poblokowana już dla tego mam nadzieje ze złodziej gdzieś go wyrzucił. inicjłały imię A... nazwisko B.... w przypadku znalezienia proszę o kontak 886807222 dla znalazcy nagroda.

no wlasnie tam sie spotkamy

Widze ze ktoś zaczął srać w gacie bo spuścił z tonu. A ch...j cie to obodzi z kto z kim chodzi Palancie. I nie wplątuj w ten Post Yamy dla zmyłki. i dobrez napisałaeś quatro z małej litery , jaki klub taki szacun.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org