Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Premier Netanjahu gotów do bezwarunkowych negocjacji z Palestyńczykami |
wygląda identycznie jak ten klasztor sióstr jakichś tam na Dwornej... "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Premier Netanjahu gotów do bezwarunkowych negocjacji z Palestyńczykami |
nie żartuję... dla mnie jest podobny -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Klamka na nic sie nie przyda, z małej odległosci nie jest skuteczna, jak nie strzelałeś tym bardziej, jest nieskuteczna do 8 metrów, jeśli masz sprawnego nożownika nic nie zdziałasz. A Łomża coraz bardziej niebezpieczna się robi, niestety:(, niedługo będę bał się przyjechać. Policji nigdy nie ma jak jest potrzebna. Mieszkam w Olsztynie i tam patrole sa widzoczne, nawet w parkach noca, jeżdzą alejkami samochodami. A w Łomży raczej tego nie widziałem. I po co ten monitoring jest? A gdzie ochrona Stokrotki? A karki to kupa mięsa z póstym mózgiem, nałykają się sterydówi pozniej im odbija. Ale im większy tym większy huk robi jak pada. Zero tolerancji dla takich miśków. Mam wielu kumpli z siłowni i żaden nie robi takich scen.Mimo, ze jest wielki. Mam też znajomych walczących w klatce i nie robią takich rzeczy. Sa inteligentni. To kwestia wychowania i posiadania odrobiny rozumu. Pozdrwaiwm wszystkich ciepło. Nie dajcie się "Karkom".
|
|
hehe poprostu mówie co widziałem a na gościa widocznie czekali heheh :) a chwdp popieram :D i nikt tu strzelac nie zamieża chciał bym tylko żeby było mniej drogówki a więcej prewencji :) tylko mi utrudniają na drodze a tak moze by wkońcu cos pozytecznego zrobili -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
hmm co do ochrony stokrotki to było to na parkingu turz przed przejściem pomiedzy 2 budynki stokrotki więc ochrona nie bawi się w takie rzeczy zapewne a po drógie akcja trwała chwile i po 20 sek. nikogo nie było :) takie zycie ..i król i pionek po skończonej partii wracają do tego samego pudełka.
|
|
stasieq: możesz mieć pewność, że nawet jak będą to i tak nigdy nie zostaniesz poinformowany... :) "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Faszyński, nie Fraszyński. Mam przyjemność znać tego Pana od lat siedemdziesiątych ub. w.. Pozdrowienia. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
W latach sześćdziesiątych to była Zasadnicza Szkoła Handlowa, a w 80-tych, chyba Spółdzielnia Inwalidów. Pozdrowienia. "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |