Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kościół jest współwinny każdego, nienarodzonego dziecka |
Witam. duvall-- nie zgodzę się z Tobą, że w okolicach nie ma co chodzić i szukać, wręcz przeciwnie jest od cholery. Wymaga to tylko wcześniejszego przygotowania się troszkę poczytać co i gdzie. A to że ludzi dużo z tym łazi to prawda okoliczne przyblokowe pola przeorane lepiej niż przez rolników. Ja z kolei mam inne pytanie- czy ktoś chodził z magnesem neodymowym i jakie ewentualnie rezultaty? Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kościół jest współwinny każdego, nienarodzonego dziecka |
Adam jest bardzo zdolnym fryzjerem, jednak jego ceny zwalają z nóg. Zawsze korzystałam z usług p. Marzeny z salonu MM na dworcu. Ścięcie, kolor z refleksem, modelowanie - włosy średniej długości, 90zł.
|
|
To wywoź do lasu albo do osiedlowych śmietników :):) Większośc łomzyniaków tak robi, więc nie bądź gorsza:):) Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Witam, wie ktos z was gdzie mogę dostać takie piórka?????
|
|
Witam. W sobote 24 listopada jade do Lublina mam 2 wolne miejsca. wyjazd ok 10 wracam tego samego dnia ok 18
|
|
ożezs kurcze pieczone! Ty żeś stachu jusz zbaraniał od tech bebabuf! jek żeś nawet widział widelca, to i tak nie fiesz do czegoj tom urzondzenie służy!
|
|
Janeczka, Stary Rynek
|
|
ochrona obiektów interesują mnie te firmy które ochraniają Narew i Venede
|
|
jak ona to przeczyta że napisaleś o niej na forum to jeszcze gorzej było poczekać tydzień i się o niej nierozpisywać bo nie byliście sami
|
|
Witam czy orientuje się ktoś gdzie w Łomży prywatnie można zrobić badanie: wymaz z gardła? czy coś takiego? Eskulap odpada dzwoniłam, inne miejsca również. Proszę o informację jeśli ktoś wie. Z góry dzięki.
|
|
ściągałem stąd :) i to samo.
|
|
kij ma dwa końce. Miej nadzieję, że to powiedzenie się sprawdzi Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Mam pytanie gdzie w Łomży można zrobić zdjęcie zębów(całej szczęki) ?
|
|
rambotic990 przeczytaj sobie proszę dwa poniższe zdania (ze zrozumieniem) "Wnieśli potrawy na stół, weszła Elżbieta" "Wnieśli potrawy, na stół weszła Elżbieta" Jest różnica? ;)
|
|
Spoko, rozumiem i nie ma za co :) Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem. To pałac staje się sutenerską speluną. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |