środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bartłomiej M., został zatrzymany. Usłyszał zarzut gwałtu na trzech nastolatkach.

Ja zamówiłam sobie teraz paski cresta i będę używać jeśli pomogą to potem znów powtórzę kurację albo tym żelem 35% w między czasie możecie myć zęby czarną pastą wybielającą dla poprawy efektu też kupiłam na allegro i stosuję podobną działa.

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bartłomiej M., został zatrzymany. Usłyszał zarzut gwałtu na trzech nastolatkach.

jak masz gazociąg w drodze to pewnie wyjdzie taniej , ja miałem butle na działce. Olej miałem bardzo dawno, wtedy był dużo tańszy niż teraz, na tę chwile pewnie różnica olej-gaz byłaby większa. Nie pamiętam jaki był koszt instalacji gazowej mineło pare lat. Ani to tańsze, ani ładniejsze, stoji Ci ta beka i szpeci widok z okna. Można oczywiście zakopać, ale to juz wyższa filozofia, specjalne wymogi, pozwolenia. PC była wpięta w obecną instalację po małych przeróbkach.

Re: Bartłomiej M., został zatrzymany. Usłyszał zarzut gwałtu na trzech nastolatkach.

właśnie jeżeli wiesz co chcesz to PKO BP na Niemcewicza jest ok. Ja też mam firmę i rachunek osobisty.

Może nie będę pisać po nazwiskach ale na firmach jest super dziewczyna z czarnymi włosami, a na rachunkach osobistych tam gdzie sa pomarańczowe fotele jest super blondynka.

polecam

Powinieneś je otrzymać w ciągu ok. 2 m-cy

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

Nooo niestety sprzedalem rowerzyk :(

A na farnej to nie wiecie czy to taki typowy sylwestrowy bal? z zespołem na żywo? I czy dobrze zrozumialam ze tak 240 zł za parę?

a w Belfort 300 zł?

To chyba dobre oferty :) bo 400 zł to dużo gdzie i tak czlowiek się idzie bawić a nie jeść :)

polecam auto mape nie pobiera opłat i super działa na galaxy s3 chodzi szybciej niz na zwykłej nawigacji moze ma tylko ubozszy interfejs

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

No właśnie mi się zużył toner i muszę zamówić nowy, ale dlaczego mam ten pusty oddawać akurat do ŁKS-u, to tego nie rozumiem. Może ktoś wyjaśni o co chodzi?

w takim razie było by trudno dojechać na masę ;)

Ja również poproszę na jelena3456@wp.pl

Masakra żeby tutaj nie było kogoś takiego tylko tzreba się gdzieś tłuc...

witam. szukam takiej piosenki " Lykke Li - I Follow Rivers " tylko wersje bez słów. może ktoś zna albo znalazł? :)

w Ostrołęce pod chmurką

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org