poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jan Pospieszalski: emocje zamiast argumentów, czyli szczepionkowa karawana jedzie dalej

Mam pytanie , czy ktoś z posiadaczy Toyot robił przeglądy w warsztacie w Broku u pana Sucheckiego? jesli tak ,to proszę o opinie czy warto korzystać z jego usług ,i czy naprawdę jest konkurencyjny dla serwisu? Dziękuję.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jan Pospieszalski: emocje zamiast argumentów, czyli szczepionkowa karawana jedzie dalej

Czy w Łomży są jakieś treningi po godzienie 19 czy o 20.Np boks,karate czy jakieś inne zajęcia ?

Re: Jan Pospieszalski: emocje zamiast argumentów, czyli szczepionkowa karawana jedzie dalej

w ubiegłym roku pisałem , że zmieniłem ogrzewanie olejowe na pompe ciepła i jestem bardzo zadowony ze zmiany :), rozważałem kolektory ale po analizie wyszło że to lipa....

Było sobie małżeństwo. On pracował ona prowadziła dom.
Jako że trochę już po ślubie tak więc miłość zastąpiło przyzwyczajenie Któregoś dnia żona zagadała do męża siedzącego przed telewizorem po pracy:
- Stefan, ty mnie już chyba nie kochasz!
- Kocham, jasne że kocham...
- Akurat!
Na następny dzień to samo, i na następny znów.
Aż któregoś dnia nie wytrzymała i wybuchła:
- Stefan, ty mnie już nie kochasz!
- Dlaczego tak sądzisz żabciu?
- Ten Stachu spod piątki to musi kochać tą swoją Gienkę, wiesz on wczoraj ją zabrał do najdroższej restauracji w mieście!
- Ja Cię kocham bardziej żabciu...
- To udowodnij to wreszcie!!
- Dobrze, to w takim razie zabiorę Cię kochanie w jeszcze droższe miejsce, dobrze?
- Oj, Stefciu jesteś kochany, już idę się zrobić na bóstwo...
- Żabciu, nie trzeba, jedziemy tylko zatankować...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

ja mam, o pojemnosci 4 lub 8 ml.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org