Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prosi Uniosojuza o ochronę przed PiSlamskim terrorem |
Jesli ten fachowiec zlokalizuje i usunie nieszczelnośc to 140zł jest dobrą ceną,jesli tylko Ci napełni czynnikiem to masz 140zł do tyłu.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prosi Uniosojuza o ochronę przed PiSlamskim terrorem |
no widzisz a niektórzy wolą po amatorsku w domu, trochę więcej czasu zejdzie, swojej pracy się włoży ale jak miło jak efekt widać :) i kasa zaoszczędzona. terrorym, każdy robi jak mu wygodniej. Ja np nie lubię wydawać więcej niż to konieczne. Biedronko, w tamtym tygodniu miałam raz żel, i wczoraj raz. Od razu po zdjęciu żelu to nie widać nic, ale rano już jest inaczej! Śmiało mogę stwierdzić, że jest znaczna różnica. Ząbki naprawdę zmieniają kolor. Co do sposobu na dziąsła, to po prostu tą szynę na zęby obcięłam na wysokości linii dziąsła, i jest dobrze :) jak mi trochę wypłynęło wczoraj żelu to zebrałam to patyczyczkiem i było super :) polecam.
|
|
podbijam
|
|
Ale powaga, słyszałem o parkingu na zewnątrz za 8 tys. więc garaż murowany musi być więcej. Strzelałbym około 15-18 tys, bo za 5 to chyba nie opłaca się w ogóle sprzedawać … logicznie będzie wynająć w takim przypadku. Co wy na to?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |