czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Segregacja szczepionkowa. Rząd Niemiec popiera specjalne przywileje dla zaszczepionych przeciw COVID

Popieram fryko

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Segregacja szczepionkowa. Rząd Niemiec popiera specjalne przywileje dla zaszczepionych przeciw COVID

Czy telewizja cyfrowa jest potrzebna.
Myślę że nie to tylko problem.
A co wy na to ?

Re: Segregacja szczepionkowa. Rząd Niemiec popiera specjalne przywileje dla zaszczepionych przeciw COVID

Jasiu, po co CI takie info??? przecież Ty potrafisz tylko rowerkirm jeżdzić i to takim na 3 kołach.

Przeprowadzki. Usługi transportowe. Auto-holowanie. Niskie ceny i 5-letnie doświadczenie.
tel. 514805123

Ok,to prowokacja. Chciałam poznać opinię społeczną,bo właśnie wróciłam od takiej rodzinki z trójką dzieci,gdzie najmłodsze ma 9 miesięcy a najstarsze 6 lat. I "tatuś" stwierdził,że (siedziałam z tymi dziećmi w sumie 57 godzin) zapłaci mi za to 100 góra 150 zł. Ale oczywiście nie zapłacił,bo...dopowiedzcie sobie sami. Uwaga,ten tatuś w tej chwili szuka nowej opiekunki!

z piekła nie wyleziesz jak ludzi prowokujesz

terrorym - posłuchaj mnie. Ja nie mówię, że można 35% żel nakładać sobie w domu i dodam, że sama na taki bym się na pewno nie zdecydowała. Szanelka wybrała taki i ok, jej wybór. Ja bym raczej wybrała 20%. To jedna kwestia.
Druga kwestia jest taka, że jak wspomniałam rozmawiałam o wybielaniu z dwiema dentystkami i obydwie zgodnie twierdziły, że jak już będę miała swoje szyny (bo one te szyny robią takie "lepsiejsze" u technika stomatologicznego) to będę mogła sama sobie dokupić na internecie żel i po jakimś czasie "odświeżyć" kolor. Więc skoro dentystki same sugerują, że można sobie samemu kupić żel na Allegro, to co jest złego, w tym, co piszę?

Oczywiście, wg mnie przed wybielaniem należałoby się skonsultować z dentystką, wyleczyć wszystkie zęby, zdjąć kamień i ewentualnie poradzić się w sprawie stężenia, które zamierza się kupić i stosować. Sama zamierzam przed wybielaniem skonsultować się z dentystką.
Ale to, co Ty piszesz o zabezpieczaniu dziąseł to jakieś bajki, żadna dentystka tego nie robi i nie zrobi. Dziąsła i tak ucierpią, mniej lub bardziej w zależności od stężenia żelu, jak i od predyspozycji danej osoby. I tyle.

Ja zamierzam sama kupić żel do wybielania na Allegro i wybielać sobie zęby w domu, bo jest to DOKŁADNIE to samo, co wybielanie "za pośrednictwem" dentysty. Z tą różnicą, że u dentysty cena takiego wybielania to 700 zł (info sprzed 2 tygodni) a na necie 70 kilka złotych. Czyli duuuużo mniej. Sam odpowiedz sobie czy warto płacić ponad 600 zł za poradę dentysty przed wybielaniem. Ot i tyle.

Nikogo nie zachęcam i nie zniechęcam. Każdy decyduje za siebie.

znalazłam wizytówkę z nr telefonu, jaką dostałam w tym sklepie.

Pani Marta tel. 502 299 312

ale to było 3-4 lata temu.

zadzwoń, zapytaj!

dziekuje bardzo

ni ma za com!

musim se pomagać, nie?!

ps. tak jak mi mówiono, z pieskiem bierzesz czynny udział w szkoleniu.
jak się czegoś dowiesz, to napisz!

powodzenia! pozdrawiam!

Hmm autokar własny czy jak?

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org