Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
BTC = long! Szykuje się nowe ATH w ten weekend! |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: BTC = long! Szykuje się nowe ATH w ten weekend! |
Treść jest ukryta
|
|
W MPGKiM można oddać na Akademickiej. STRANSKY
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Koszmar! Ja również nie raz spotkałam się z takim podejściem "lekarzy weterynarii". Oby takich było jak najmniej. Prędzej zwykły człowiek okazuje większą empatię niż taki jegomość. Może rzeczywiście, tak jak proponuje MiYu, zgłosić to do Izby Lekarsko-Weterynaryjnej. Niech tacy nie myślą sobie, że są wszechwładni i bezkarni!
|
|
7 rzeberków i sie mieszczom.. ale jak dobrze zarzuce to i zwisajom
|
|
w drogerii przy aliorze
|
|
Te kobity w kolejkach przed sh to głównie osoby handlujące ciuchami na allegro :) Zaglądałam w takie miejsca kilkakrotnie, czasem można znaleźć tam coś oryginalnego, chociaż mnie osobiście wykłucanie się z inną osoba o ciuch nie kręci, a jest to dość częste :) Ze sklepami rzeczywiście nie jest w Łomży za ciekawie, głównie Długa przoduje w jakąś tam oryginalność, chociaż niektóre ceny zwalają tam z nóg. Bardzo fajny był kiedyś taki mały sklepik na Giełczyńskiej, kobitka sprzedawała ciekawe ciuchy dostępne głównie na allegro, jednak szybko chyba zbankrutowała :( Ciuchy z sieciówek na ulicy powtarzają się co chwilę. Jednak czasem można tam trafić na "limitowane edycje". H&Mu mam może ze 2 ciuchy, z kolei mój szkrab ma ich pół szafy, bo dziecięce ciuchy mają super. Nie zmienia to faktu, że polskie sieciówki nie robią dużych wyprzedaży, wolą odesłać towar do producenta :/ STRANSKY
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jak najwięcej tak naprawde 40-50 ciężarówek
|