Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ŻYCZENIA WIELKANOCNE FORUMOWICZÓW |
stanos mnie wkurwia niemiłosiernie... wszędzie musi dodać swoje 3 grosze... i jeszcze nie wiem za co przyjebał się do MrS -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ŻYCZENIA WIELKANOCNE FORUMOWICZÓW |
Bijcie się bijcie a ptysiu będzie miał wiecej miejsca do pisania ;-)) pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
ptysiu91 napisał(a): > 5-3 w plecy :( Jak w plecy, skoro piszesz 5-3, hehe ;) pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
crazy_frog podasz linka ? -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
dobra ***** narobiło się tu ***** niewiem co więc tak ppo pierwsze sory że żuciłem podejżenia na 2 osoby to nie one więc przepraszam..... trudno a co do pogromcy pedałów spotkamy się z toba dziś o 24:00 na garażach **** jak masz ochote to wpadaj będziemy tam więc????? wogóle jest nagroda za ujawnienie choćby ip do tego **** a może ktoś go zna? "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
to nie na Dmowskiego? -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
Treść jest ukryta
|
|
*** *** *** (...) itd
|