wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
czy istnienie Urządu Pracy ma sens?

stanos: a skąd Ty wiesz jak ja jeżdżę??? widziałeś, że się wypowiadasz?

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: czy istnienie Urządu Pracy ma sens?

SaneOne żadnego bicia nie ma, w pizzerii sie je pizze, a nie bije, to nie ring :p heheh

moim skromnym zdaniem ci kucharze maja prawo do takiej orientacji seksualknej na jaka maja ochote i to ich sprawa.

Druga sprawa to jakim prawem i na jakiej podstawie pomawia sie tych ludz. JEST TO CZYN KARALNY.
a PO TRZECIE LUBIE PEDAŁOW I CHETNIE POJDE DO RESTAURACJI GDZIE KUCHARZA PEDAŁY O ILE TAKA NA TYM ZADUPIU I W MIEŚCIE ZAMIESZKAŁYM PRZEZ TAKICH BURAKÓW JAK POGRAMOCAPEDAŁOW I Mrs jest

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

ryska ty pocieszasz ,potrafisz tylko ranic i co najgorsze niewinne istoty, wiec przestan dawac dobre rady , tylko nie ty,,,,,

śmierdzi tu prostactwem , prymitywizmem , ciemnogrodem i dosłownie wszystkim tym zadupiastym co charakteryzuje tutejsze miasto i tutejszą młodziez uważającą się za trendy. Wszystko co miało coś ciekawego do powiedzenia już dawno wyjechało . Pozstali ci którzy uważaja ,że maja cos do powiedzenia albo ,że potrafia pisać. A jak nie potrafią to i tak powiedza ,że potrafia bo to trendy. Ha ha ha ha ha ha ha

Treść jest ukryta

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org