Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Religijne życzenia państwowego posła |
No widzisz :), Próbuj człecze :) W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Religijne życzenia państwowego posła |
...bo może idzie przez .. Irkuck ? Ma zowsze Łomża
|
|
na jej miejscu to bym sie powiesil
|
|
Oj głupiście !!. Nie rozumiecie co dziewczyna chce przekazać. Czytanie ze zrozumieniem(sic!) ot co!. W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
2 liga bedzie nasza :) bez przeszkód :)
|
|
he, pogromcapedałów, a może sam jesteś pedałem skoro to spostrzegłeś, hmm. może prowokujesz do takich spojrzeń, co?
|
|
Hmmmm, czy ŁKS taki cacy, czy może Polonia już poziom IV ligi osiągnęła???, Pożiwiom, uwidim, jak mawiali starożytni..... nowanna
|
|
bywam w obu restauracjach, ale jakoś nigdy nie zauwarzyłem, żeby któryś z kucharzy wyglądał na pedała, ale co to mnie z resztą obchodzi, wolę tą moją wymarzoną .... . . a ty pogromco, albo raczej pogromczynio, bo zdaje mi się, że jesteś kobietą i to bardzo fałszywą i zawistną, skoro przebierasz się za faceta, to chyba ty masz problem..
|
|
Ta WRX STI, o której pisałem... gmm... nie wiem z którego roku, ale to chyba poprzednia buda...(dobrze się nie przyjrzałem...)... na Hipokratesa stoi... sam zobacz... wowo: a jakie czasy ten Twój bolid robi?
|
|
po pierwsze to nie jestem "już" twoim kolegą bo wiem kim jesteś, a skoro tak nie lubisz tych tzw. kucharzy to powiedz to im a nie walisz jakieś bzdury w moim kierunku. każdy post zaczynasz od słowa widzę, może ty jakimś jasnowidzem jesteś albo innym cudakiem, hę? więc może lepiej zatrudnij się w jakimś cyrku albo na karuzeli będziesz napewno gwoździem wieczoru...
|
|
celica ładny samochodzik... a takie jasnozielone "coś", co jakiś czas temu jeździło po Łomży?? co to w ogóle jest??? stara Mazda RX-7 czy stara Supra??? pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
ja wpadne napewno i chętnie porozmawiam z tym, tą pedopogromcą.
|
|
oj widze że się narobiło tak się składa że znam jednego z tych kucharzy i muszę stwierdzić pogromcopedałów że fajną fante tu puściłaś pewnie jesteś ta małą dziwką ze swoim marnym sklepem albo tym wielkim tłustym pasztetem buhahahah :) o którym chłopaki mi mówili dziś w4p az mi humor poprawiłaś buhahahaheheh hans chciał poprostu się umówić z jedną z lasek a ty tu jakies watki wpierdalasz z kosmosu he
|
|
Slash może też wpadniesz? Jutro, 20:00, 4PR na Piłsudskiego... -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
SaneOne,jak 350 TPi,to raczej nie RS,a Z28
|
|
Slash spotkajmy się w 4PR na Piłsudskiego. Od razu podyskutujemy o Paniach ;-) Jak chcesz to po Ciebie przyjade nawet. -Aby istnieć, trzeba uczestniczyć. Antoine de Saint – Exupéry- -Miasto bez marzeń, to miasto bez przyszłości. własne-
|
|
więc jesteśmy umówieni 4pr na legionów o 8, to narazka.
|
|
ja chcę zobaczyć tego pogromce pedałów :) i ja chce na legionów he tak to możemy iść na piwo i jescze pare lasek wżiąść hehe z forum :D nowanna
|
|
dobra ja spierdalam idę napić sie wódy do zobaczenia pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
A juz w tym roku zaczynają budować obwodnicę Wyszkowa czyli za jakies niecałe 2 latka bedzie można do Wawy dojechac o jakieś conajmniej 20 minut szybciej...
|
|
duzo przeoczyles ale nie przejmuj sie tobie tez wytlumacze przy okazji
|
|
no wlasnie jakim prawem nazywasz kogos "pedalem" "burakiem" nie powiedziales tego w ryj nie powiedziales NIC zastanow sie raz jeszcze co piszesz bo powiedziec tego w oczy zapewne bys sie bal
|
|
Tramwaj mały, bo miasto małe i ulice przywąskie. Pozdrowienia. pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
no coż nie chce być niegrzeczny ale Mrs w twarz to ja ci mogę co ? Sam sobie dopowiedz.
|
|
5-3 w plecy :( Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
stanos widzę, że kozak jesteś... Ma zowsze Łomża
|
|
yyyyyyy w których godzinach kursuje ten tramwaj ;-)) bo coś go nie widziałem :p pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Moim zdaniem fundusze są najlepsze dla osób o bladym pojęciu np.: o giełdzie. Jak widać w jednym z poprzednich postów twierdzenie że oprocz ostatnich 3 tygodni giełda miała się dobrze potwierdza moją tezę. Fundusze nawet przy maraźmie wskażnika WIG osiągają zyski (większość z nich) bo giełda niejest ich jedynym miejscem działania. Wybierając pechowo fundusz, w ostatnich 3 miesiącach zysk miałbyś niższy niż na dobrej lokacie. Ale jak mawiają wyjątek potwierdza regułę, a przy odrobinie cierpliwości zyski są niezłe, jednak w żadnym wypadku nie są to jakieś kokosy, więc fundusze nie są dla osób chcących bardzo szybko się dorobic, pozdro sporo info na ten temat napewno znajdziesz, na onecie, interi i pulsie biznesu, adresy jak zawsze jeżeli sa nieznane to znają je google:)
|
|
Reakcja spodziewana:)
|
|
zdecydowanie :D
|
|
Hehe nie mówie ze lomżyniacy to najwyższej klasy kultura na drodze ale jezdzę i po Lomży i po Białymstoku i musze powiedzieć ze w Łomży prędzej ktoś Cie przepuści na przejściu czy wpuści do ruchu niż w Bialymstoku. W Bialystoku widzać inna rejstracje niż BI jak zrobisz jakies minimalne wykroczenie typu zajechanie minimalne drogi czy cos to od razu wala po klaksonach nie ma co KULTURKA (z zdarza się to czesto ze wzgledu na skomplikowanie skrzyzowań niketórych czy też specyficzny sposób jazdy Bialostoczan)Wniosek z tego taki ze w Bialymstoku jest wiecej kierowców "kulturalnych" inaczeja ale nie znaczy to ze nie ma ich też w Łomży Ale ogólnie nie moża uogólniac co do miast bo różni ludzie jeżdżą w różnych miastach pieżpa Rajskie życie stanowi ideał nawet dla ateistów.
|
|
Autor: koczisss Krab jeśli uważnie przyeczytałeś, to nie ja oszukałem sprzedając coś zepsutego, lecz ja zostałem zrobiony w balona! Sprzedałem 24 przedmioty i nikt nie miał obiekcji!!! Dobrze już dobrze :) Poratowałbym cię tą tranzakcją, ale ostatnio przeszedłem na puszki. Wiesz, żona gania mnie z tymi butelkami, a zgniecioną puszeczkę zawsze można upchnąć pod wersalkę .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |