środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Wreszcie kara dla Głódzia!

Playa polecam :) A co do Orange zastanawiam się, czy Ci, którzy mają u nich abonament nie mają przypadkiem możliwości zerwania umowy bez ponoszenia konsekwencji. W końcu Orange nie wywiązuje się z umowy, skoro nie można się nigdzie dodzwonić i są ciągłe problemy z siecią. Myślę, że warto by podpytać kogoś kto się na tym zna.

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Wreszcie kara dla Głódzia!

Quattro klub łomża czy zwyczajna speluma?byłem tam ze znajomymi wczoraj,hamscy ochroniarze na wejściu nie wpuszczali tłumacząc że jest dużo ludzi a za chwile jak ktoś przyszedł to wchodził bez problemu,wielu ludzi czekało przed wejściem a oni jak chcieli to wpuszczali a jak nie to nie,na dodatek widziałem że do jednego nawet łysy wyciągał łapy,z tego co wiem to wszystko tam drogie i jeszcze łache robią żeby kogoś wpuścić,jest wiele innych lokali co bez problemu można wejść,współczuje tym którzy przyjechali tam z poza łomży,byłem tam pierwszy i ostatni raz!!!

przyjdzie czas ze będą wpuszczali wszystkich jak leci...

Piesek jest w schronisku.Po kwarantannie,jeśli właściciel się nie zgłosi będzie czekał na nowy dom.

dziekuje bardzo

Zdaje się, że to miasto jest administratorem, więc może do UM.
Jednak to jest darmowe i trudno mieć pretensje ale zgłosić warto, bo może nikt nie wie, ze to nie działa, a może masz bana ?

caractère allemand

Do wiosny wytrzymam ale jeśli się nic nie zmieni, to wiadomo co ..

Gdy ćpający Alfonsio wejdzie do pałacu, nie staje się królem.
To pałac staje się sutenerską speluną.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

U mnie tez strasznie ostatnio nawala :/

Na Poznańskiej koło dawnej fabryki mebli nia polecam bo są to tandeciarze robią na odp....dol i więcej z ich usług nie skorzystam

ja tam nic nie wiem o zadnym kebabie i nie rozumiem o co chodzi z to trujko .. ???

tereska25 nie godzi się do Cb mówić Pani, bo mimo, że nie wiem ile masz lat to śmiało można rzec, że do tego tutułu nie dorosłaś; jeśli jesteś dorosłą osobą, to konkretnie zdeprawowaną i myślącą według zwierzęcej inteligencji, która nasuwa Tb tylko sex do płytkiego rozumu; nie pozwolę sobie tych ludzi obrażać, bo ich znam i wiem jakimi są osobami!

Oj nawet nie mam sily tego komentowac :) Chyba PANI bledy z mlodosci sie przypominaja?

udzieli Ci, ale pod zastaw

Witam, pytanie jak w temacie. Polećcie mi dobrego adwokata, sprawa pilna. Dziękuję.

Auta pod um w lomzy sa tak parkowane ze panowie z tv lomza wjezdzaja na chodnik a mistrz parkowania to czarne audi. O co tu chodzi???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org