Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bydlę czy człowiek [OPINIA] |
kup od ślązaków. oni mają dobry i tani węgiel.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bydlę czy człowiek [OPINIA] |
Treść jest ukryta
|
|
kiedyś bardzo często tam jeździliśmy, było smacznie, miło, tanio. Od momentu gdy interes 'przejeli' synowie jedzenie się zmieniło. Nie wiem jakie panuja stosunki pracownicy-szefostwo ale obecne 'topole' nie umywają się jakością do tych z przed 10-15 lat . Jedynie z relacji znajomych wiem, że ceny wesela zmieniają się sporo na tydzień przed imprezą....
|
|
hej wszystkim , mam taki pomysł na prezent dla chłopaka na święta , chce mu dać kalendarz z naszych zdjęć wiecie taki w formie wiekszego arkusza , wiecie może gdzie w Łomży można taki zrobić ? i ewentualnie jaka jest cena ? może ktoś coś takiego robił i się orientuje , jeśli tak to proszę o pomoc wogóle co sadzicie o takim pomyśle na prezent ?? :)
|
|
Ja robilam na allegro, cenowo bardzo sie oplaca W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
Szukam dobrze zaopatrzonej (i najlepiej samoobsługowej) perfumerii, tak,żeby można było powąchać dużą ilość zapachów, zapisać sobie nazwy, zabrać próbki. Chodzi o zapachy z nieco wyższej półki, więc np. Rossmann odpada- tam jest ich bardzo mało. Dobrze byłoby, żeby perfumeria była samoobsługowa, bo po co męczyć obsługę, prosząc o kilkanaście rodzajów perfum :) Znajdę taką perfumerię w Łomży lub bliskich okolicach?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |