Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polityczna świnia z małpą ... |
Ale poszedł w ciemno? Szukać partnera na studniówkę na forum i do tego mieć jeszcze wymagania :D Zaprezentuj dziewczyno swoje foto, jeżeli jesteś do ogarnięcia zaproponuj też chłopakom coś w zamian a na pewno znajdziesz odpowiedniego kandydata :D
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polityczna świnia z małpą ... |
w sobote od 21 a w niedziele od 17 wejsciowka 10 zl CXSRa1 a ty co na dancingach heavy metal sluchasz ?
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Treść jest ukryta
|
|
denwer rozumiem twoja wscieklosc! ja gdy wychodze z wnuczka na spacer zawsze mam takie cwane "pęto" zamykane na kluczyk-sprawdzilo sie przy zamykaniu rowera. Jest to wiazka cienkich drutow w oplocie -zanim przetna zejdzie troche czasu. Moja rada troche za pozna ale na przyszlosc pamietaj.
|
|
rambotic990 masz radeona a wciskasz kompowi drivery invidii:))) Włącz menadżera zadań i powyłączaj zbędne procesy jak grasz odłączaj neta i sprawdź jako wersje masz dxdiaga lub klikając na ikonę gry i uruchom ją w innym trybie np xp powinno działać. Ps. może masz proces noobski pnkbstra.exe .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |