Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ONZ forsuje tęczową agendę. Genderowa edukacja w ramach „nauczania pozaszkolnego” |
Prostą zasadą jest że dopóki pieszy nie postawi nogi na pasach to musi czekać aż przejedzie samochód! Kulturą kierowców jest się zatrzymać, ale nie za każdym razem! Jedni powinni zrozumieć drugich. A to że babcia jest w swoim świecie i myśli o przeżyciu kolejnego dnia nie uprawnia jej do wpadania pod koła gdy widzi rozpędzony samochód. Takie czasy że każdy myśli jak przeżyć kolejny dzień. Nie tylko staruszka.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ONZ forsuje tęczową agendę. Genderowa edukacja w ramach „nauczania pozaszkolnego” |
Hej. Mam problem z otworzeniem strony nk.pl. Jest coś takiego wchodzę na nk.pl stronka się otwiera, ale wyskakuje okienko "Program Internet Explorer nie może otworzyć miejsca internetowego: http.nk.pl ...... Operacja Przerwana" wcisnąć moge tylko OK, stronka znika a zamiast jest "Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web" jak dam cofanie znów jest komunikat i tak w kółko. Poczytałam rad z klikaniem w opcje internetowe- resetuj ale to nie pomogło:( Ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić??
|
|
Re: ONZ forsuje tęczową agendę. Genderowa edukacja w ramach „nauczania pozaszkolnego” |
bedzie rewia mody na ulicy i przygotujcie cukierki W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
jak idą poszukiwania?jestem ciekawy
|
|
na rynku,za 2 zl,sa swietne prosto z Chin.
|
|
na al.legionow 135 tam gdzie sprzedaja skutery mozna kupic czesci do instalacji gazowej W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
wydaje mi się, że w drogerii Natura coś takiego było z marki Essence
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |