Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
„To jawne łamanie traktów UE”. Piotr Gliński staje w obronie wiceprezesa Ordo Iuris |
Brawo za szczyt głupoty ...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: „To jawne łamanie traktów UE”. Piotr Gliński staje w obronie wiceprezesa Ordo Iuris |
Wiem, że jest jakaś stronka internetowa, gdzie ktoś sprzedaje słodycze z USA, ale chce za nie kosmiczną kasę. Np. Reeses dwa małe kawałki za 6 zł. Plus pewnie jeszcze koszty przesyłki. Co do słodyczy z Niemiec to kiedyś można było kupić na rynku na stoisku z chemią z Niemiec. Są jakieś sklepy sprzedające art. z Niemiec, to może mają i słodycze? Ja akurat nie byłam w żadnym z tych sklepów to nie wiem, ale możesz zajrzeć.
|
|
Re: „To jawne łamanie traktów UE”. Piotr Gliński staje w obronie wiceprezesa Ordo Iuris |
zmień przeglądarkę :) osobiście proponuję Firefox-a
|
|
LwG :] A tak dla innych ktorzy beda zdawać , dzisiaj zamiast zdawac na yamaha ybr250 to zdawalismy na tej yamaszce 125cc ... bardzo wolny motor do robienia 8 , na osemce ster tak lajtowo chodzi ze mozna łątwo za linie wyleciec... Niestety za pierwszym podejsciem na 8 tak sie stało i wjechałem na line;D
|
|
![]() Panowie pozwolą, moja żoona... Zofiaa !
|
|
Do brwi? a nie do powiek..?
|
|
widzę, że filmy lubisz. to zabierz może rodzinę do kina samochodowego. rondo Solidarności- jest dużo miejsca do zaparkowania. jeden minus, to to, że długie bloki reklamowe puszczają.
|
|
Jest może jakaś hurtownia w łomży z częściami instalacji gazowej ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |