środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
raport Ordo Iuris to sto stron kłamstw i manipulacji

tak, wszedzie w Lomzy podaja swieza zywnosc!! prosze was nie badzcie smieszni... podajcie mi chociaz jedna nazwe lokalu ktora to robi!! znalezni sie obroncy ucisnionych!! tez mi cos...

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: raport Ordo Iuris to sto stron kłamstw i manipulacji

krogulec bo jak sie spiesze a taki czlowiek bez umiejetnosci jak ty jedzie 50 lewym pasem a na prawym jeszcze inna parufka itp itd to musze jechac szlaczkiem .. jezeli jedziesz 50 a twoj licznik zawyza zapewne o jakies 5-10 to nie dziw sie ze na ciebie trabia ludzie ktorzy tak zarabiaja bo ktos przez ciebie moze spac 2 noce w samochodzie bo nie zdazy do domu ..

odstep trzymaj oczywiscie.. ale jesli jedzie ciag samochodow 30 km/h albo z pod swiatel trzymasz odstep to tylko na CIebie trabic.. daj przejechac tez innym ktorzy moze potrzebuja dojechac gdzies troszke szybciej nie koniecznie ostro zapiepszajac..

jazda ma byc plynna jedziesz swoje 50 to lewego pasu uzywaj tylko wrazie potrzeby po czym natychmiast zjedz na prawy bo wbrew pozorom to przez takich kierowcow jak Ty ginie najwiecej osob. piszcie co chcecie ja zdanie nie zmienie.. oczywiscie ludzie z kat b ktorzy jezdza tylko w niedziele do kosciola i biedronki niech sie nie wypowiadaja .

w stokrotce

Masakra...

Transponder

Nie przejmuj się ! Jestem z Tobą !

:-)))))

TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.

M
A
S
A
K
R
A

:-)))

Zapraszamy na nowo utworzoną stronę zakładu tapicerskiego w stawiskach.
Zapraszamy do kontaktu.
Za pośrednictwem strony możliwe jest wysłanie prośby o wycenę.

http://www.uslugi-tapicerskie.com.pl/

nie jadam tego cudu bez względu na to jak to ktoś będzie zachwalał. Żaden z tych produktów w tym mieście nie ma nic wspólnego z kebabem. Jest to typowy przykład potrawy wymyślonej podobnie jak ryba po grecku która nic nie ma wspónego z Grecją. Ten kebab to typowy zapychacz do którego pakują co się da i pasą tym ludzi taśmowo i globalnie.

Poszukaj na allegro, w cukierniach, większych sklepach spożywczych

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org