Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Autor: Polonia Christiana niech nam tu napisze ile setek milionów ludzi wymordował KK w imię swojej wiary ? |
Wszystko trzeba.Brakuje tylko chętnych do tego.Sama z koleżanką nie damy rady wszystkiego zrobić.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Autor: Polonia Christiana niech nam tu napisze ile setek milionów ludzi wymordował KK w imię swojej wiary ? |
Również stawiam na : wyważenie kół, miałam to samo. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Re: Autor: Polonia Christiana niech nam tu napisze ile setek milionów ludzi wymordował KK w imię swojej wiary ? |
zatesknilo,a kto mi mowi o prawie ? ja mam prawo publiowac linki jakie mi sie chce na forum ,nic sam nie umieszczam i nie ma takiej mozliwosci zeby cos za to grozilo ..
|
|
a jakie adresy stron w internecie z biżuteria polecacie ??
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |